Post numer: #1Wysłany: 2009-08-18, 07:43 Pojedynek na noże (1vs1)
Witam, chciałbym zaproponować wgranie plugina, który umożliwi graczowi wyzwać swojego przeciwnika na duel (only knive). Oczywiście można tego uczynić za sposobem potarcia nożem 3 krotnie o ścianę i tylko wtedy gdy w CT i TT jest 1 gracz.
Z tego co wiem to jeden cios z noża PPM zabiera 65 hp.
Osoba grająca człowiekiem na wyższym levelu ma 145 hp. Krótki rachunek. Aby zabić takiego trzeba go 3 razy trafić.
Inne klasy mają normalnie po 100 hp, więc zginą po dwukrotnym trafieniu. Klasa ludzi będzie miała przewagę.
Dla kogoś nie za bardzo ogarniętego w walce z nożem (np. ja :P), będzie to po prostu runda przegrana. I dlatego część nie będzie w ogóle chciało grać na noże.
I jeszcze jedno. Jak zaczyna się pojedynek na noże to tt podkłada pakę i ucieka przed ct, żeby paka wybuchła. Ct albo goni tt i paka wybucha, albo rozbraja pakę i zostaję zabity przez tt. 2:0 dla tt.
Ja daję neutral, bo większości ludzi się to podoba. Mnie osobiście nie.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Wydaje mi się, że to nie potrzebne, nawet najmniejszy, najgłupszy plugin zwalnia serwer, a nawet powiększa ping o 1-2ms. Akurat ten plugin niepotrzebny.
r3n ma racje...na innych serwerach może być taki plugin ale na WAR3 mi nie pasuje . NIE .! :D
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Z tego co wiem to jeden cios z noża PPM zabiera 65 hp.
Osoba grająca człowiekiem na wyższym levelu ma 145 hp. Krótki rachunek. Aby zabić takiego trzeba go 3 razy trafić.
Inne klasy mają normalnie po 100 hp, więc zginą po dwukrotnym trafieniu. Klasa ludzi będzie miała przewagę.
Dla kogoś nie za bardzo ogarniętego w walce z nożem (np. ja :P), będzie to po prostu runda przegrana. I dlatego część nie będzie w ogóle chciało grać na noże.
I jeszcze jedno. Jak zaczyna się pojedynek na noże to tt podkłada pakę i ucieka przed ct, żeby paka wybuchła. Ct albo goni tt i paka wybucha, albo rozbraja pakę i zostaję zabity przez tt. 2:0 dla tt.
Ja daję neutral, bo większości ludzi się to podoba. Mnie osobiście nie.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum