Nr Użytkownika: 2888 Wiek: 23 Dołączył: 22 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 81 Skąd: Zielona Góra
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-24, 20:47 [Podanie]Manioo[Zombie]
Cześć mam na imię : Maciejo ^^
Pochodzę z : POlsKI - OJcZYznA! i z ZielOnej Góry!!!
Mieszkam aktualnie w : PoLScE - OjcZyzNIE mOJEJ!/ZielOnej Górze XD
Urodziłem się : 05.08.1993r.
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 miesiące i 1 rok :)
Gram na (steam/nosteam) : NonSteamie (Niedługo STEAM).
Chcę zostać adminem/slotem bo : Na Zombie adminów jest tylko 2 czy 3,grywam tam dosyć często i zawsze: Zombie się zabija,Wulgaryzm na Wulgaryzmie,Bugowanie,czyli w osoby na siebie i se podskakują i wchodzą na dach ... to jest okropne :/
Byłem już adminem na serverach : Rybnickim [FFA] i FragArena [Zombie] - przez tydzień xD potem wyjechałem na 1 miesiąc do Angli i pozbyłem się admina,bo nie wiedzieli co się ze mną dzieje.
Poświęcam dziennie grze : 8-10h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Znam Bardzo dobże AMXMODMENU :) Umiem wszystko w nim zrobić,znam go na pamięć,chociaż jest po ANGIELSKu,wiem wszędzie gdzie co jest,jest bardzo mało adminów na ZOMBIE :) dlatego ja chciałbym pomóc w rozwijaniu się tego server'u Moge grać często,przez wakacje poświęcać temu serverowi moge połowe mojego wolnego czasu czyli 6h dziennie :)
O sobie mogę powiedzieć, że : Umiem dopilnować porządku,potrafie obsługiwać się @dminem,Nie wykorzystuje władzy do własnych celów :)
Dla innych graczy jestem : Zwykłym Playerem,mam stalowe nerwy,możecie mnie troche powyzywać ja chcecie dla wyładowania złości,ja i tak uznam to za żart :) Chyba,że już najedziecie na moich rodziców,to już nie będą żarty ...
+ coś od siebie: Chciałbym zostać na tym servie @dminem,bo jak już wspomniałem wyżej jest conajmniej 2-3 adminów.Lubie grać na ZOMBIE,ale nie miałem do tej pory okazji,bo nie wiedziałem czemu mam Invalid CD key ciągle :) Cały swój wolny czas poświęcam dla FPSproject'u i GaduGadu :] Na Zombie grają cziterzy z SPEED HACKIEM i AIMBOTEM :) Ja mam dobry wzrok i jak już padne to nie ide se np: posiedzieć przy tv i poczekać aż będzie moja kolej w CT.. Nie padam specjalnie,gdy jestem ZOMBIE,słucham się graczy i robie to o co proszą:) Nie Banuje za nic :) Nie Czituje (wogule mi czity na kompie nie chodzą).
Jestem osobą znaną XD Prosze.Dajcie Manioowi SzANse do wykazani się :)
OBIECUJE,ŻE BĘDE CZĘSTO NA SERVIE,GDY NAWET NIKOGO NIEMA! BĘDE ZOMBIAKIEM xD i będe napieprzal se w leb z m4a1 xD i tak bede zarabial granaty ^^
Czasami Uparty jak KOŃ XD :)
Organizuje Konkursy na Forum! WŁAŚNIE trwają 2 SUpER KOnKursy!!
Steam będzie tak gdzieś w okolicach ŚRODY xD
ps.DomiNQ ja Cię widziałem chyba z 15x ...
Ej Nie no.. Wczoraj grałem na Zombie 1,5h dzisiaj grałem ponad 4,5h i gówno,dalej pisze,że razem około 1,5h grałem :(:(:( DomiNQ.. potwierdź,ciągle grałeś też ..
Nie widzę żadnych przesłanek byś mógł dostać admina. Jesteś błaznem, i idiotą. Łamiesz regulamin forum, później odrabiasz warny w najprostszy sposób pisząć jakieś kretyńskie poradniki na 3 zdania typu "Jak zjeść za darmo w McDonaldzie". Jedyne co potrafisz napisać to tylko xD, a później 3 tony spamu i nic więcej.
Manioo napisał/a:
Poświęcam dziennie grze : 8-10h
Albo sobie lecisz w kulki albo się poświeczasz, ale grze w pajaca... Na serwerach grasz rzadko, mało cie widac, więc gdzie te twoje ciężko przegrane godziny? Absolutnym skandalem byłoby gdybyś dostał tego @, bo jak go byś dostał, to by było nieporozumienie, gdyż wielu ogarniętych graczy jego nie dostało. Nie zasługujesz na niego i tyle. Ogranicz proszę cie aktywność na tym forum. Ja bym nie chciał kolejnego dzieciaka w administracji...
Ostatnio zmieniony przez Dante 2009-07-25, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Załamujesz mnie :(
Najpierw twoje profesionalne poradniki teraz a te podanie troche słabo napisane
Dam na NIE żebyś wreście dał sie spokuj i nie pisał swoich poradników tylkie prosze bez poradników o zombi bo sie załamiemy xD
http://www.gametracker.co.../player/Manioo/
Co to ma być podanie przecież ty tam mało grasz nie jesteś stałym graczem tylko chcesz admina na jakim kolwiek serwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum