Nr Użytkownika: 2888 Wiek: 23 Dołączył: 22 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 81 Skąd: Zielona Góra
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-23, 14:44 [Podanie]Manioo
Cześć mam na imię : Maciej
Pochodzę z : Polski/Zielonej Góry
Mieszkam aktualnie w : Polsce/Zielonej Górze
Urodziłem się : 05.08.1993r.
Czyli mam lat : 15 - 2 tygodnie i 16 :)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 rok i kilka miesięcy
Gram na (steam/nosteam) : NonSteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Gram często,najczęściej rano,gdy jest najwięcej Bugerów,spamerów,ludzi zabijających się w TT:(Chciałbym Pomagać Adminą w Prowadzeniu servera.Umiem adminować,bo już byłem adminem na jednym z serverów.
Dziennie na serverze jestem około 5h i Widze co się dzieje :)
Byłem już adminem na serverach : Rybnickim
Poświęcam dziennie grze : 5-7h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem Uczciwy,poświęcam dużo czasu dla Fpsproject.com,dużo ludzi mnie zna xD
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem osobą posłuszną,ciągle rozbawioną,mam stalowe nerwy.
Dla innych graczy jestem : Zwykłą osobą i jestem pokojowo nastawiony,nigdy nie zaczynam kłutni,bójek :)
+ coś od siebie: Wiem,że sobie nagrabiłem tymi 2 warnami,ale je odpracowałem,moje poradniki są,że tak do napisze do "Kitu".Wstydze się ich bardzo :( Ale prosze.. Dajcie mi Szanse.Robie konkursy dla was,narazie trwa jeden z moich konkursów,ale,gdy się skończy,to planuje kolejny:) 1 warna dostałem,za to,że przez przypadek wymsneło mi się Przekleństo a drugiego nie z mojej winy,bo mi Nomak,źle doradził :(:(:(:(
Żałuje to co zrobiłem i prosze o drugą Szanse w Wykazaniu się. Gram bardzo dużo na serverze,widze dużo rzeczy,czyli: Buggerów,Spamerów,Zabijanie się w TT.Gdy wchodze na serva,ludzie nie wiedzą praktycznie,że jestem i to jest plusem :)Bo nie pisze na cały ekran: Siemano,więc Ludzie nie zauważają mnie,dzisiaj do sytuacji doszło,chodź naucze cię bugowania :| Zamur0wało mnie... Patrze: Jak zwykle adminów niema -.-... Dlatego Chce dostać: Szanse Wykazania SIĘ... Ale TEST chyba nie zaszkodzi,nie?
Obiecuje się poprawić :/ Jak już będe coś pisał,to z Sensem i na Temat,Obiecuje,że będe więcej używał Mózgu :/
PS.Bango : Macie to jak w BanKu xD Obiecuje i słowa dotrzymam
____________________ StarSzy Manioo:]
Ostatnio zmieniony przez Manioo 2009-07-23, 17:39, w całości zmieniany 6 razy
Neutral, Manioo informuję mnie o spammerach/buggerach/suicide'ach rano gdy jeszcze przeglądam swoje "fora", daje neutral za to że mało napisałeś dlaczego chcesz zostać adminem...
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum