Nr Użytkownika: 1757 Dołączył: 08 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 23 Skąd: mam wiedziec?
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-09, 23:39 Podanie o admina TP
Mam na imię: Łukasz
Pochodzę z: Żar
Mieszkam aktualnie w: Wa-wie
Urodziłem się: 12.07.1988
Czyli mam lat: 20
Gram w Counter-Strike:
Kod:
Członkostwo od: February 24, 2007
Wcześniej może grałem ze 4 miesiące na non steam.
Gram na (steam/nosteam): Od kiedy kupiłem steam grałem only steam, przez ostatnie pół roku nie grałem wcale, teraz nonsteam ale dziś wysłałem mail do Valve z prośbą o nowe hasło, bo stare zapomniałem Chcę zostać adminem bo:
1. Macie tylko 10 (od dziś jest Vega) adminów na TP, jak na server non steamowy to za mało, braki obecności admina mimo że gram krótko u was zauważyłem sporo razy.
2. Byłem H@ dwóch serwerów, w tym jednego Steam, gdyby H@ tego serwera miał z czymś problem (chodź nie twierdze ze to noob ) służę pomocą.
Byłem już adminem na serwerach: z nazwy wymienię tylko te steam, Poligon TP (współ H@), u kaloha, po za tym kilka serwerów non steam, z jednego servera kojarzy mnie nawet jakiś gracz waszego servera.
Poświęcam dziennie grze: no od wczoraj jestem top13 u was w ranku, więc nawet sporo gram...
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: stare nonsteamowe przysłowie mówi: "Dobrych adminów nigdy z dużo". Po za tym, spójrzmy prawdzie w oczy, co możecie stracić dając mi admina na chociażby próbę? Nic. A co może zyskać server? Przez te godziny kiedy gram wolność od haxów i porządek :)
O sobie mogę powiedzieć, że: Jestem miłym facetem Dla innych graczy jestem: raczej miły, choć nie wszyscy są mili dla mnie. Jeżeli chodzi o kulture, to jedyne wyraźenie używane przeze mnie to "bot". Chyba nie jest aż tak obraźliwe, chodź dostałem za to bana
Ostatnio zmieniony przez poYar 2009-03-09, 23:53, w całości zmieniany 4 razy
czesto go widze chodz nie czesto sam tam gram^^ podgladam liste graczy czasem to przewaznie cie widac:]
za twoja aktuwnosc na serwerze masz + ode mnie z uwagi na mala ilosc @ na serwie
Ja bym był odmiennego zdania poYar ak poYar!
- Raptem 8h na serwie.
- Przyszedł po admina.
+ Wiek.
+ Ciekawe podanie.
+ Ogar.
Ale niech stracę.
Jestem za testem.
tak
Bo jak ktos jest starszy to jest bardziej prawdopodobne ze bedzie bardziej ogarniety i wyrozumialy niz "mlodziak" ^^
Mówie z wlasnego doswiadczenia :D Co nie oznacza ze KAŻDY
Po tym typie to ja widze juz po samym podaniu ze jest w podeszlym wieku, i pewnie by ogarnial admina spokojnie :D
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum