Post numer: #1Wysłany: 2012-01-09, 15:41 Podanie o admina MuusT
Nick na serwerze : MuusT
Mam lat : 13
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 raz zagrałem w cs jak miałem 6 lat ;) gram 7 lat z malutkimi przerwami.
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem bo : Widzę , że nie ma adminów i często wbija cziter i psuje miłą atmosferę panującą na serverze
Byłem już adminem na serverach : GraBoLubię COD ok. 3 miesiące i niewiem co dalej się stało z serverem .
Forma płatności przelew/sms : sms
Poświęcam dziennie grze : ok. 3-4 godzin.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Mam doświadczenie, dobry kontakt z ludzmi raczej jestem bez konfliktowy.
O sobie mogę powiedzieć, że :---
Dla innych graczy jestem : Pomocny ,miły czasem mi się zdarza coś mu odpowiedzieć (tak jak każdemu ^^) .
Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania
TEMAT ZOSTAJE PRZENIESIONY DO KOSZA Z POWODU NIEZNAJOMOŚCI REGULAMINU / DANCIK
Nick na serwerze : MuusT
Mam lat : 13
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 raz zagrałem w cs jak miałem 6 lat ;) gram 7 lat z malutkimi przerwami.
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem bo : Widzę , że nie ma adminów i często wbija cziter i psuje miłą atmosferę panującą na serverze
Byłem już adminem na serverach : GraBoLubię COD ok. 3 miesiące i niewiem co dalej się stało z serverem .
Forma płatności przelew/sms : sms
Poświęcam dziennie grze : ok. 3-4 godzin.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Mam doświadczenie, dobry kontakt z ludzmi raczej jestem bez konfliktowy.
O sobie mogę powiedzieć, że :---
Dla innych graczy jestem : Pomocny ,miły czasem mi się zdarza coś mu odpowiedzieć (tak jak każdemu ^^) .
Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum