Post numer: #1Wysłany: 2009-06-15, 10:50 Podanie o admina - digi
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Lubin - Dolnyśląsk
Mieszkam aktualnie w : Lubin
Urodziłem się : w 1992
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : No z 2 wiosny będą.
Gram na (steam/nosteam) : Tu i tu + Counter Strike:Condition Zero
Chcę zostać adminem/aslotem bo :
Nie toleruje chamstwa ze strony dzieci , które używając nielegalnych oprogramowań chcąc być najlepsi. Na diablo MODzie jest takich ludzi bardzo dużo, a działania adminów an tym serwerze są znikome. Z tego co mi wiadomo MagiC* <- jedynie jest adminem. Drugim powodem będzie to , iż chciałbym spróbować swoich sił na jakiejś odpowiedzialnej posadzie , sprawdzić się i być ocenianym.
Byłem już adminem na serwerach : Nie byłem . Wystarczyły znajomości u adminów i szacunek od nich do mojej osoby i na odwrót.
Poświęcam dziennie grze : Oj teraz będzie bardzo dużo.W końcu wakacje są .Do 20 h na dobę. Brat także gra na diablo to w razie czego mnie informuje lub kumple grający do mnie by zadzwonili.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem odpowiedzialny i systematyczny. Lubie rozwiązywać spory i konflikty.Nie jestem narwany i sprawy rozpatruje roztropnie i uwzględniając różne możliwości.
O sobie mogę powiedzieć, że : Kibic piłki nożnej i sam gracz. W wolnych chwilach siedzę na serwerze lub wychodzę ze znajomymi na dwór.
Dla innych graczy jestem :To zależne od gracza. Jak wyżej napisałem nie toleruje ,,cziterów''. Zdarza mi się wydrzeć na kogoś , ale nie robię tego z nudów tylko żeby coś osobie ,która oszukuje uświadomić coś.Dla innych staram się być sympatyczny.
+ coś od siebie; Zauważyłem ze niektórzy z grona adminów patrzą na czynny udział w życiu forum. Osobiście nie udzielam się na forum . Tylko czytam .Nie widzę sensu w pisaniu Tak, Nie i podawania jakichś linków do stron. Zakre czynności jakie moge wykonywać to czytanie i pisanie. Ja wybieram te 1 - czytanie. Jeśli będę na stanowisku wymagającego pilnego przestrzegania obu i innych obowiązków to będę to robił.
Dziękuje.
//
15 h .To się robi z czasem.Czemu ilość spędzonego czasu na serwerze ma mnie wykluczać i decydować czy tak , czy nie? Grałem na innych serwerach , dopóki znów nie zacząłem grać na DIABLO. Ankietę nie wiem jak włączyć. A co do ciebie Kakshi to nie rozumiem wypowiedzi.Zauważ , że nie grasz na Diablo. Skąd będziesz wiedział ze bardziej sie otworzyłem i zapoznałem z innymi. Teraz nie ale w przyszłości tak. Z tego wynika , że nie masz nic przeciwko.
1. brak ankiety ;/
2. dolaczyles dzisiaj ;/
3. http://www.gametracker.co...ry=digi&x=0&y=0
15h to troche za malo
4. daj sie poznac i za 3-4 tygodnie bede sklonny dac Tobie na tak
1. Dołączyłeś dzisiaj.
2. Wygląda to tak jakbyś wpadł po adma nie przemyślając tego wcześniej w ogóle.
3. Daj się poznać.
Na razie Nie. Zobaczymy później.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
1. brak ankiety ;/
2. dolaczyles dzisiaj ;/
3. http://www.gametracker.co...ry=digi&x=0&y=0
15h to troche za malo
4. daj sie poznac i za 3-4 tygodnie bede sklonny dac Tobie na tak
Powiem tak irytują mnie osoby które nie czytają np. regulaminu
zacytuje pewną osobę
anr napisał/a:
1.2 : Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
* Nie była karana banem na serwerach FPSproject.com.
* Nie zakładająca kilku kont na forum ( duchów ) dla podbijania ankiet rekrutacji.
* Nie głosująca na samą siebie w ankiecie.
jestes od dzisaj (czyli nie masz konta na forum 2 tyg) Minus
posiadasz jeden post (czyli nie udzielasz sie , nawet w minimalnym stopniu ) kolejny minus
nie posiadasz ostrzeżeń plus
nie wiem czy masz/miałes bana neutral
nie wiem czy posiadasz jakies konta duchy jezeli tak to zapewne sie o tym dowiemy neutral
nie zagłosowałes na siebie plus
mało na serwie minus
wiec 2 do 3
tak wiec NIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum