Nr Użytkownika: 3547 Wiek: 24 Dołączył: 27 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 27 Skąd: Olsztyn
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-21, 16:07 Podanie o admina +_+ !
Cześć mam na imię : Grzesiek
Pochodzę z : Olsztyn
Mieszkam aktualnie w : Olsztyn
Urodziłem się : 14.06.1987
Czyli mam lat : 22
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : odkąd sie ukazał z przerwami
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :
Gram często na tym serwie, fajny klimat i spoko ludzie. Grając zdarzało się, że wpadał jakiś cheater a nikogo z adminów nie bylo akurat na serwie chociaż byli na forum (łapałem ich na shoutboxie prosząc o zajrzenie na serw ;P).. Ja spędzam 95% czasu w cs'ie a pozostałe 5% na forum tutaj więc jak bede to już bedzię porządek;) Czasami mnie poniesie i sobie przeklne ale oczywiście będąc adminem ugryze się w język czasem żeby nie przesadzać . Dotego znajomość amx'a, doświadczenie i ogarnięcie.
Byłem już adminem na serverach : x#Crew [TP]
Poświęcam dziennie grze :
zależnie od dnia bo czasami nie gram 2 dni bo nie mam czasu a innego dnia 5h+.. więc napisze srednio ok 3h+ / dzień
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jak pisałem wczesniej doswiadczenie + znajomosc amxa + czas spedzany na serwie.
O sobie mogę powiedzieć, że :
Jak już coś robie to staram sie to robić jak najlepiej.. Doczytać coś, dotrenować a reszta przyjdzie sama z czasem. Byłem zawodowym graczem w starcrafta (5-8 miejsce na WCG 2007 w Seattle) a obecnie miło mi czas płynie grając sobie w CS'ka :)
Dla innych graczy jestem : Niektórzy zwą mnie Pluszak.. niektórzy Buźka ;) raczej jestem rozpoznowalną postacią na serwie. Mogę dodac ze mam mikro przez co komunikacja jest latwiejsza i fajniejsza :) pzdr
Staram sie udzielać na forum sensownie a nie tylko po to żeby łapać ilość postów bo tak to móglbym mieć już ich 50.. Jak już dodaje coś od siebie to raczej żeby miało coś wnieść do topicu stąd mała ilość postów.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DUUZE NIE! A wiesz dalczego? Grając dzisiaj rano na serwie ffa pod innym nickiem niz zwykle zostałem przez ciebie zwyklinany za to ze ci zwrocilem uwage ze zle flesza rzuciles. Nie nadajesz się na Admina bo przez ludzi takich jak ty powstaja kłótnie na forum itp.
Ostatnio zmieniony przez majster 2009-09-21, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum