Nr Użytkownika: 2587 Dołączył: 26 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 56 Skąd: Elblag ( L )
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-21, 15:46 Podanie By Smiley;)
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Elblag
Urodziłem się : 15.04.91
Czyli mam : 18 lat
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : powiedzmy 4 lata
Gram na (steam/nosteam) : Mam stim, gram ns.
Chcę zostać adminem bo : Przy tym modzie admin jest potrzebny na serwie a jest malo wiec pomyslalem ze moge pomoc.
Byłem już adminem na serverach : Serwisy cs'owskie( puchatek , graj24 , uszatek )
Poświęcam dziennie grze : ok 3 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : BEdzie fajnie :DD
O sobie mogę powiedzieć, że : Najlepiej gram jak zajaram
Dla innych graczy jestem : Pan i wladca
+ Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania ... :]
____________________ " Kiedy Jaramy Towar w Bibulke Go Krece Dodaje Tytoniu ... Ale tylko troszeczke :] "
Ostatnio zmieniony przez Smiley;) 2009-08-21, 15:48, w całości zmieniany 2 razy
Ty ziomek moge przenies 103 godziny z ffa ... Czekam na opinie na reszty a ten warn niepamietam juz nawet za co ...
/Chmielu
Liczy sie dla mnie ile przegrałeś na serwie na którym chcesz adma możesz mieć nawet tysiac godzin prezegranych na ffa
Jeszcze wypowiadasz sie w własnym podaniu
Nie ma sensu te głosowanie brak ankiety
Wiec wrzucam do kosza !
____________________ " Kiedy Jaramy Towar w Bibulke Go Krece Dodaje Tytoniu ... Ale tylko troszeczke :] "
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum