Post numer: #1Wysłany: 2009-10-06, 22:06 [PL]Angels_of_Darkness[Tr100][Ns][FasrDL][4Fun]@procpu.pl
Witam was ;)
Chciałbym was zaprosić na mój nowy serwer counter-strike :source , na serwerze panuje bardzo mila atmosfera kazdy kto obraza innych graczy odrazu jest kickowany , mutowany przez admina jezeli to nie pomaga to dostaje bana wiec u mnie grają tylko ludzie uprzejmi/kulturalni na serwerze posiadam dosc duzo map które podam niżej , także sa wgrane naj rózniejsze dzwieki a serwer ma zainstalowany FastDownload który przyspiesza pretkosc sciągania dziwków/map, Jezli masz jakieś propzycje/poźby/pytania/skargi pisz na Moje GaduGadu - 13904318 jestem przeważnie w godzinach 17-23
Nazwa : [PL]Angels_of_Darkness[Tr100][Ns][FasrDL][4Fun]@procpu.pl
Ilość slotów : 20
IP: 195.2.255.120:27060
Czas mapy: 20min lub 15 wygrań teamu
Rodzaj: 4FUN
TickRate : 100
Raty serwera: mam zainstalowany plugin do automatycznego ustawiania ratów graczy a raty sa : rate 30000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101
Mapy wgrane na serwerze
Ps. troche tego jest :PP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum