Post numer: #1Wysłany: 2009-10-16, 11:49 Pistol Skill Argentina
Pistol Skill Argentina to filmik, który pierwotnie miał brać udział w konkursiei llusion pictures 2009 movie contest, niestety autor wstawił go na youtub'a i został zdyskwalifikowany. Moim zdaniem gdyby nie to był by jednym z kandydatów do zwycięstwa. Zapraszam do oglądania i komentowania. Polecam ściągnąć filmik na komputer- wrażenia są jeszcze lepsze :)
PS każdy kto skomentuje niech wystawi ocenę od siebie w skali 10, muszę wiedzieć czy wam się też podoba :)
PSS Wszystki informacje zaczerpnięte z netmovies.pl oraz z własnych odczuć :)
Jeśli chodzi, o ten, to hmm. Powiem tak - świetna realizacja, podkład, a akcje z pistola nieziemskie. Zajefajny filmik, szkoda, że zdyskwalifikowali autora.
Jakby taki hajt wpadł na FPS to odrazu by poleciał ban za aima. Naprawdę, podziwiam ich. Przegrali w tą grę wiele lat, spędzili przy niej tysiące godzin.
no filmik najsss tylko dziwilo mnie, jak ten w tt z kalachem nie zabil tego co wlasnie ich bil z dgla... bo padl dopiero jako 3ci a mial troche czasu aby go ubic xD
akcje najlepsze byly na inferno i njuku xd
do dante:
tak, owszem widzialem ten filmik co go pokazujesz i rowniez uwazam ze jest bardzo doobry^^ ale cisek tutaj podal filmik, gdzie fragi leca od samego pistola ;) wiec nie porownuj Ignitiona do APS :>
p.s. zastanawiam sie tylko nad jednym, na niku byla wlasnie ta 1st akcja kozacka to typ pojechal 4 czy 5 z glocka !! i to zabil 2 1 strzalem!!! co jest praktycznie niemozliwe w przypadku sily ognia tego pistoletu a odlg, z ktorej mierzyl nie zabila by 1 strzalem !
wiec jestem zaskoczony :O
a do usp sam mam takiego skilla xD
filmik polecam zobaczyc ;)
// Dante
Porównałem bo to filmik o cs, czyli o tej samej tematyce. Wiem, że tu same pistole były, ślepy nie jestem :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum