I jak to sobie wyobrazasz ?? gracze po 300++ ping, wiesz jakie beda lagi?? I nie wiem czy mam racje ale wysokie pingi to nie jest wina serwera tylko gracza.
ef'3 ja naprzykład na ffa miałem ping po 19 a wchodzę na dr od razu po 100? A co do tematu powiem tyle, że jeden kolo mial ping 300 i lagowaał innych do około 200 a jak po upomnieniach zbanowałem go za ping odrazu pingi były ok. 100. Dlatego nie bo jak admin niezbanuje... to go wywali... I przestanie lagować.
//Edit
Cwikala to skoro taki mądry jesteś to jak wytłumaczysz mój ping?? Na ffa wokolicach 20 a tu 100?
____________________ Gość Pomogłem? Daj pomógł
Ostatnio zmieniony przez Kali 2009-08-27, 21:30, w całości zmieniany 1 raz
no ja mam kłopoty bo na tym serwie lagi dochodzą mi do 130 a kickuje od 120 wiec ja bym proponowal zmienic ustawienia kickera do 140-150ms to jest moja propozycja i ja jestem na TAK :0
nie rozumiecie tego ze jak zrobi sie granice na 170 to nie bedzie dalo sie grac przez lagi?? trudno jak masz duzy ping to nic na to nie poradzisz jedynie poczytaj poradniki na zmniejszenie pingu.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum