Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: phi

Przesunięty przez: anr
2008-03-10, 13:01
Phi
Autor Wiadomość
Gracz : Zabek25 
Ranga : Gość

Nr Użytkownika: 203
Tematy: 0
 Post numer: #1  Wysłany: 2007-12-24, 14:35   Phi

skarga by Shooter

Nick Admina : phi
Data incydentu : 23.12.2007
Gdzie to się wydarzyło ? : na serwerze tau?
Opis sytuacji : Zaczynajac od tego ze ostatnio phi urzadza sobie cyrki na serwie i robi co mu sie podoba to nic do niego nie mam zaczac od tego ze wczoraj czy przed na awp india gdzie jak mowi sie przez mikro slysza wszyscy gadal z kolega o jakiejs gierce MU czy tibia czy cos takiego przez cale 20 minut no grac sie nie dalo a jak Rozzy czy ja czy ktos sie odezwal to od razu gaga dawal brak slow,tak samo na inferno wczoraj tez cala gre gadal to bylo o turnieju wyjasnial oponkowi zasady jak by nie mogl tego zrobic na gg a z reszta mial to na forum wszystko i tez kto przerwal albo sie odezwal to gaga i przechodzac do dzisijeszego jego wyczynu wszedl na serw cos tam pogadalismy i wpewnym momencie mowi do mnie tekst zalaczany na screenie dla mnie to jest obraza jak bym jakis player na niego cos takiego powiedzial od razu ban na 5 m http://img405.imageshack....80486447ju7.jpg owszem czasem puszczam muze to wtedy zasluguje na gaga ale jego gagi sa nie zrozumialem dla mnie i dla innych tez

ja powiedzialem do niego cos o fenix patchu ze ma i ma no recoil i nie trzeba bylo czekac na jego reakcje dlugo http://img405.imageshack.us/img405/4659/cclf3.jpg obrazilem go? urazilem?

a tu jescze + znajomosc jego amx http://img405.imageshack....beztytuuoc8.jpg

przy starcie na adma nie znajomosc amx to - a on ma juz jakis staz adma i tak prostej komendy nie zna..

Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : BRZESZCZOT 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 3
 Post numer: #2  Wysłany: 2007-12-24, 14:53   

Hmm czemu dales same wycinki screenow taki kit nieprzejdzie ... ?? dlaczego niemasz dowodow ze phi gadal 20 minut o MU ?? po 2 z tego co pamietam to pare komend amx niedziala wiec ocb ?? a gagi dla Ciebie to chyba rzecz prosta wiec ?? niekminie skargi ...

Ostatnio zmieniony przez BRZESZCZOT 2007-12-24, 14:56, w całości zmieniany 2 razy  

Gracz : Kintoki 

Nr Użytkownika: 138
 Post numer: #3  Wysłany: 2007-12-24, 14:54   

Jasne.. a moze bys wklejal cala konsole z popodkreslanymi wazniejszymi tekstami, a nie powycinane komendy na zgagowanie kogos. Tez kogos zgaguje przylecisz, napiszesz temat ze nie slusznie zgagowalem, wymylisz sobie jakas bajke i wkleisz screen na ktorym widac ADMIN no.Ichi has gaged you from speaking for 5 minutes?

Post numer: #4  Wysłany: 2007-12-24, 14:56   

O tym że gadał przez 20 minut o Mu to ja tez wiem to bylo na indii i to mnie draznilo Shootera tez jak to wspomina w tym temacie :evil: ale coz zrobic adminowi??

Post numer: #5  Wysłany: 2007-12-24, 14:59   

Ip z gg: 91.189.24.10
Ip z ktorego zostal napisany temat: 91.189.24.10

widzi ktos roznice? Chyba tylko taka, ze jedno zostalo wyprane w proszku zwyklym, a drugie w perwol black magic.

Ile jeszcze zalozysz kont shooter? To juz sie robi nudne. Poza tym gagowanie Ciebie to codziennosc.

Poza tym komenda na sprawdzenie ip Ktorej zazwyczaj uzywalem i ktora byla amx_showip na sreverze nie dziala. Wiec nie wiem w czym sek. Ja tez musialem sie ktoregos admina spytac jak sprawdzic ip.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2007-12-24, 15:02, w całości zmieniany 1 raz  

Post numer: #6  Wysłany: 2007-12-24, 15:01   

Sluchaj to nie Shooter !! Shooter to moj kolega mamy tego samego neta a shooter jak by zalozyl nowy temat to by napisal ze konto mozna usunac

[ Dodano: 2007-12-24, 15:02 ]
Ej zal o co wam chodzi jakie cale wycinki screenow? jak ja gadam non stop czy pusczzam muze to ok zgadzam sie z gagiem dla mnie i nie wnosil bym skargi na niego bez powodu tylko jeszce wtedy gdy gadal przez 20 m z prof o jakiej tam grze nie przeszkadzamo mi to az tak i nie wiedzialem ze ta jego rozmowa sie na cos przyda jako dowod a teraz juz przesadzil nieco ...jakie po wycinane komendy o co ci biega ichi? a co mialem ci wkleic moja cala konsole ktora bys czytal pol roku bo w cs gralem od rana do nocy,bajki to ty ogladasz a ja nie wnosze skarg o byle co taka jest prawda ze tak bylo bo jak bym dostal gaga slusznie nawet bym nie zawracal sobie gitary bo to tylko 10m a jak sie dostaje 3-4-5 gag od niego za to ze gra sie TP a on gada sobie o czyms innym to N/C..a poza tym ichi i brzeszczot wy pewni i tak lepiej wiecei jak bylo chociarz was tam nie byloo
BY SHOOTER

Gracz : BRZESZCZOT 

Nr Użytkownika: 3
 Post numer: #7  Wysłany: 2007-12-24, 15:02   

DObra czekamy na wypowiedz Phi i H@ ... Koniec spamu

Ostatnio zmieniony przez BRZESZCZOT 2007-12-24, 15:08, w całości zmieniany 1 raz  

Post numer: #8  Wysłany: 2007-12-24, 15:03   

no.Ichi pozdrowienia od shootera masz

ichi ty chyba mozgu nie masz? ahahahah nie ma 2 takich samych ip ty masz raptem jego poczatek bo mieszkaly w 1 miescie i mamy od tego samego operatora wiec na takie tematy sie nie wypowiadaj i nie pokazuj publicznie mojego ip bo sobie tego nie rzycze..

Post numer: #9  Wysłany: 2007-12-24, 15:16   

Przymykam.
Jesli anr lub phi wroca i zechca skomentowac "cyrk" ale Twoj to sobie otworza.

Gracz : phi 

Nr Użytkownika: 16
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #10  Wysłany: 2007-12-24, 15:35   

człowieku mam dosc twojej muzyki na servie i to nie piewszy raz, po drugie chawlisz sie slowem, ktory Ci hex powiedzial zal , wszystkich sie pytales co to ten fenix , wkurzyles mnie -a to, ze unikałes gagow przez reconekty to Ci dawalem kiki :). pA

Gracz : anr 
Ranga : Administrator

Nr Użytkownika: 2
Ustrzelił 67 fragów
 Post numer: #11  Wysłany: 2007-12-25, 13:15   

Nie blokować nie wyjaśnionych tematów !
Ściągam jednego Warna na koncie Shooter do czasu wyjaśnienia sprawy żeby nie wyręczał się kolegą później z powrotem blokada konta !

Gracz : phi 

Nr Użytkownika: 16
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #12  Wysłany: 2007-12-25, 13:33   

Anr, nie rozumiesz, ze shooter zrobil 15 konto i cały czas tylko ON dalej skargi na mnie?!. n/c

Gracz : anr 
Ranga : Administrator

Nr Użytkownika: 2
Ustrzelił 67 fragów
 Post numer: #13  Wysłany: 2007-12-25, 13:36   

phi nie tylko on na Ciebie donosi, tylko on to robi publicznie, więc chce wszystko mieć wyjaśnione. Jeśli nie odpowiadają Ci moje decyzje masz dział skargi i na mnie również możesz składać skargę.

Gracz : Shooter 

Nr Użytkownika: 112
 Post numer: #14  Wysłany: 2007-12-25, 13:42   

phi nigdy nie zrobilem tak ze jak dostalem gaga to robie reconect wiec nie sciemniaj!!!! nie puszczam muzy gdy jestem z admem na serwie !! nie oszukuj! co do hexa to ciebie nie powinno nic obchodzic bo to jest moja sprawa czy hex mi cos powiedzial czy nie i czy uzywam jego slowa czy nie bardziej on powinien miec pretensje ze wykorzystuje jego teksty a nie ty! ! a poza tym o tym ze powiedziales na mnie "przydupas hexa" to nie miales do tego zadnych powodow bo nic przykrego ci nie powiedzialem -ZNOWU SCIEMNIASZ!!! i jeszcze jedno klamstwo!!! nikogo nie pytalem co to fenix !!! bo wiem co to jest !! jest to patch na ktorym tniesz w cs i masz no recoil i jedyne co ci napisalem i za to dales mi gaga to pytanie "phi jak dziala no recoil na fenix patchu" i nie wiem czy tu jest cos co obraza twoja rodzine, ciebie? i za to poszedl gag...ale ty nie wykrecaj sie tylko muza i gagami dla mnie za nia bo wiesz co znowu oszukujesz!!! dales mi 1 gaga tylko 1 za muze..Wracajac do tego ze odwalasz jaja na serwie i nie tylko ja ci to moge powiedziec jest wielu takich ludzi , znowu wracajac do mapy awp india! nie pamietam dokladnie daty wtedy wlasnie sobie przez 20 minut gadales ze swoim kolega prof. o jakiejs tam gierce kazdy zwracal uwage "tu sie gra""badz cicho" a wreszcie "zamknij sie" a ty co robiles oczywiscie gag dla mnie rozziego i jesze tam kogos kto otworzyl jape .na next mapie tez gadales non stop na tematy na ktore gada sie na gg. mapa de_inferno tez non stop gadales z oponkiem o tym ze nie pamietam do kogo ale do anr? malakasa? miales prentensje o rozwalenie turnieju i tlumaczyles oponkoowi non stop nowe zasady turnieju (teamy po ilu,kiedy) i cale nowe przez ciebie wymyslone zasady tlumaczyles mu w trakcie gry i gaga za chec gry TP dostalem chyba ja ,rozzy,cichy bo my staralismy sie grac TP a ty mowiles "nie gadac teraz" to sobie takie sprawy na gg zalatwiaj a nie na serwie!

ostatnio widzialem ze szukasz u mnie wh ciekawe bardzo szukaj dalej i nie miej pretensji ze slabo strzelam z ak,czy zle robie bh ja w cs nie gram anwet 1 rok a i tak nie jestem slabszy niz ty choc grasz juz pewnie z 5 lat..ile dem masz ?moze jak mnie nagrywasz podziel sie ze mna to sobie zrobimy kino razem obejrzymy moje czity? te z mapy dust to ja tam mam wh? czlowieku ty wiesz co to wh? czepiles sie bo ci prawde powiedzialem..tak samo na tau2 mapa awp india najmocniejsza moja mapa bardzo czesto tam wygrywam i panu na F zaczelo cos sie u mnie nie podobac bo mialem staty 4X:15? cos takiego i szukal u mnie czita wszedl na specta i pewnie nagral demo? niestety nie znajdziecie u mnie czita przykro mi...

niektore zdania moga sie powtarzac cos moze nie wspolgrac ze soba pisze to w nerwach bo nie bedzie mnie oczernial taki ktos jak "on"

ps.zobacz na Locka,Jay-z i hexa oni maja mega aima ! czlowieku musisz ich nagrac Lock byl top1 na tau i mial +1200 i na tau2 tez byl top1(chyba ze jay-z go wyprzedzil) to dopiero musza byc cziterzy! mowie ci nagraj ich

ps2.thx anr ze moglem sie wypowiedziec

ps3.admini kto jak kto ale zostajac adminami powinniscie miec troche czasu na gre nie mowie tu o malakasie i sorrandzie innych nie widac od 2 miesiecy jak nie wiecej!
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że tak naprawde mogą mi skoczyć !

Gracz : fueryon 

Nr Użytkownika: 22
 Post numer: #15  Wysłany: 2007-12-25, 14:08   

Shooter napisał/a:
nie puszczam muzy gdy jestem z admem na serwie !!

to bardzo Ci się to chwali.... czy zastanowiłeś się co właśnie napisałeś ? i po co w ogóle są zasady dotyczące puszczania muzyki ?

a co do zgrabnego przytyku do mnie, to dziękuję że się tłumaczysz na zapas. [czyżby tłumaczyli się tylko winni?] nie masz pojęcia dlaczego poszedłem na specta, co tam robiłem ile i komu demek nagrałem... ewidentnie się przyznajesz, że patrzysz się na admów, że kontrolujesz, czyżbyś się czegoś bał ?

a o demka się nie bój :)

teraz phi.

fakt, przesadza. niepotrzebnie zamknął temat, i może nie zawsze zachowuje się jak powinien. ja osobiście takich rzeczy raczej nie widziałem - przy mnie nie odwala. ale faktem jest niestety, że spływają na niego skargi od graczy dość regularnie. coś to jednak znaczyć musi.

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
HELP !!! nie moge wchodzić na serwery!!!
Phoenix [3/6]
Panisher czity
Poradnik Paru podstawowych broni ;]
Poradnik paru podstawowych Broni ;]
Propozycja dwóch pluginów
Posłuchaj,oceń i zapodaj swój.
Nowy Serwer PantaRhei! Nabor na Adminow!
Prośba o dodanie mapki he_desertfacility
Problem natury technicznej (ciężki przypadek)

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi