Nr Użytkownika: 16 Wiek: 19 Dołączył: 24 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 342 Ustrzelił 1 fragów Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 17:39 phi | admin
Cześć mam na imię : Grzesiek
Pochodzę z : Krakowa
Mieszkam aktualnie w : Krakowie, naturlanie ;p
Urodziłem się : w szpitalu ;p
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : z 1 rok; )
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : adminem
Byłem już adminem na serverach : ------------
Poświęcam dziennie grze : hm.. zalezy od dnia// ile nauki ok . 2-3h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ponieważ czesto gracze spamuja,flooduja,siedza na spektach i tez regularnie ktos na czitach włazi. A ja chce to zakonczyc ;)
O sobie mogę powiedzieć, że : ciezko jest opsiac samego siebie.. ;/ wy to zróbcie! ;p
Dla innych graczy jestem : poprostu kolezenski
Brzeszczot z tego co widze to ty masz najwiecej postow .. jak nic nie wnosisz do tematu nie pisz ;/ jestes na TAK lub na NIE to usasadnij ... <juz sie nieodzywam>
Dzielnica : Krowod/rz/ża;)
Brzeszczot zaczynam Ciebie załowac :) A CO TOBIE ZAL, ZE NIE DOSTANIESZ NAWET PROBNEGO ADMINA?!?!?! wez sie zastanow co ty piszesz "STOP KIDS" jestes 2 lata starszy a umyslem rowny hexa.
____________________ Ukradli.
Ostatnio zmieniony przez phi 2007-10-24, 19:24, w całości zmieniany 3 razy
spokojnie Brzeszczo[t], bez ekscytacji... to że podanie napisał nie znaczy że adma dostanie, a nawet jak będzie testowym nie znaczy że zostanie na stałe...
a co do samej prośby - te 15 lat to trochę mało... nie wiem czy bym testa dał. nie zaszkodziłoby, ale ja się wstrzymuję od wyrażania sądów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum