Nr Użytkownika: 260 Dołączył: 01 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 292 Skąd: Gdynia
Post numer: #1Wysłany: 2008-09-28, 21:38 Permamenty
Elo!
Sprawa wygląda tak, że co raz częściej na diablo pojawiają się dzieci, które nadużywają mikrofon, celowo przeszkadzają innym graczom w grze, przeklinają przez mikrofon, nie reagują na ostrzeżenia i prośby, dodatkowo wulgarnie się wyrażają o adminach, którzy ich ukarali gdy są nieobecni na serwerze.
Wiadomo, że jest to trudne do uchwycenia, aby był dowód - coś wypada z tym zrobić, ale przy odrobinie chęci i pracy można uchwycić coś takiego na demku (na jednym demku można uchwycić nawet kilkoro "dzieci" przy odrobinie szczęścia). Proponuję nagradzać w/w wybryki permem, czyli banem dożywotnim. Adminom proponuję dać prawo banowania bez demka jeśli jest inny admin na serwerze, który poświadczy o zaistniałej sytuacji... Admini mogliby też pograć trochę na fejkach, bo bywają przypadki gdzie kultura jest zachowywana jedynie gdy admin wpadnie na serwer...
Wiadomo, że ostatnio gdy zaczęła się szkoła na serwerze już nie ma takich zgromadzeń dzieci co w wakacje, ale nadal porządek na serwerze nie jest w najlepszym stanie zwłaszcza pod względem kultury - oczywiście przed banem wypada dać jedno ostrzeżenie (tylko jedno, nie przy każdym wejściu na serwer)... To jest moje zdanie jeśli ktoś ma coś do dodania lub ma inną wizję niech się wypowie...
Pozdrawiam Nikodem
mi sie wydaje ze to zbyt surowa kara bo wtedy na servie wogole nie bedzie ludzi bo kazdemu zdarza sie przeklanac chyba ze mowisz tylko o takich dzieciach jak crazy bs ze ciagle klna to wtedy tak
Dyzma, teraz jest gorzej niż w wakacje, bo w wakacje te dzieci byly spokojne, mama na kolonie wyslala czy cos, teraz przychodzą niewyżyte ze szkoły i szaleją. Myślę że perm byłby dobrą karą dla takich gnoi. Ban na przysłowiowy PESEL (nie chce pisać że na to coś, żeby nie bylo:D)
Ostatnio zmieniony przez ZielO 2008-09-28, 21:46, w całości zmieniany 1 raz
(...)chyba ze mowisz tylko o takich dzieciach jak crazy bs ze ciagle klna to wtedy tak
Chodzi mi właśnie o takich delikwentów, atmosferę na serwerze psują i na prawdę odechciewa się grać.
Sorry Sharp mój błąd, przyzwyczajenie... Jeśli ktoś może prosiłbym o zmianę tego błędu w nazwie tematu i popisie ;]
Wysunąłem tą propozycję, ponieważ gdy nie ma adminów na serwerze nie da się grać. Admin może bezproblemowo dać gaga czy bana na 5min, zobaczcie co się dzieje na serwie gdy nie ma żadnego admina... Sądzę, że atmosfera na serwerze powinna być nie tylko wtedy spokojna gdy jest jakiś admin.
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-09-29, 13:59, w całości zmieniany 1 raz
Tak wiec admini maja prawo spokojnie banowac na stale tego typu ludzi. Tylko jak widac, zaden tego nie stosuje. Osobiscie za bluzgi banuje na 5min i uwazam, ze ta kara jest wystraczajaca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum