no ja czekam na wyjasnienie samego PEpe bo podobno to juz 2 raz . a polowa graczy nie wie gdzie jest forum zeby poprosic o unbana a nie wszyscy maja zmienne.
Chciałbym powiedzieć, że ostatnio nawet nie byłem na TAU, sprawdzajcie IP, ani ja ani mój brat nie byliśmy na TAU, bo steam jest zbanowany a na NS, raczej nie gram, a hasła na pewno mojego nikt nie ma!!
Po 1 to wcale sie za bardzo nie zdziwilem jak zobaczylem tego screena u gory od fatality...
dleczemu ?
- Juz wczoraj po poludniu weszedl admin Pepe i np. zaczyna sie nowa runda a on spamowal na admin say "specty do gry" mimo ze na spec bylo pusto , i "c4" na poczatku rundy <lol> . Z tego wyglada ze ktos nie tylko mial twoje haslo do admina ale takze twoj caly config , jak sie tak bawil bindami :)
A po 2 to juz napewno widzialem ze to nie ty jak pozniej na mapie chyba nuke Pepe dal perma graczowi (F) <- (To był chyba gracz Fisti) , byl chyba nawet na serwie wtedy maxi , i sie pytamy za co perm , a Pepe za to ze obrazal jego rodzine na gg To bylo jakos ok 18-19
A po 3 to wczoraj rano pisal do mnie na gg ktos kto sie przedstawil ze jest (noi tu maly zbieg okolicznosci)Fisti i jest u kolegi na gg i chcial moj config Dalem mu oczywiscie ale bez hasla w configu
Pepe czy aby na pewno nie dawales nikomu swojego cfg , nie pozyczales csa albo cos w tym style ???
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum