Post numer: #1Wysłany: 2010-05-18, 19:18 PARE SPRAW
A wiec tak na początek może jakieś mapy by ktoś wrzucił ludzi się zbierają to nie ma na czym grać.
Tylko te podstawowe może jest z 14 map.
Następnie może jakieś pluginy:
Takie jak np na intetp
może jakaś muzyczka
I chyba dla adminów parę brakuje
A i tak po za tym. Mam admina na serwerze nie wiem dlaczego chyba dlatego że był to serwer ZM. I mam prośbę czy admin mógł by mi zostać przydzielony na tym serwerze nie chce na nowo pisać podania a wątpię że ktoś by się w nim odezwał(pustka na forum).
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
A wiec tak na początek może jakieś mapy by ktoś wrzucił ludzi się zbierają to nie ma na czym grać.
Jest forum po to by móc napisać temat z propozycją dodania mapy na dany serwer.
Cytat:
Takie jak np na intetp
Zostanie wrzucony.
Cytat:
może jakaś muzyczka
A może nie? Jak chcesz proszę założyć temat z ankietą w dziale propozycji.
Cytat:
I chyba dla adminów parę brakuje xD
Każdy gracz ma prawo złożyć podanie o admina na forum jeśli spełnia wymagane kryteria.
Cytat:
A i tak po za tym. Mam admina na serwerze nie wiem dlaczego chyba dlatego że był to serwer ZM.
Tak, do tego dodam, że na FTP jest straszny bajzel i są tam jeszcze mapki z Zombie Moda (na szczęście nie ustawione).
Cytat:
I mam prośbę czy admin mógł by mi zostać przydzielony na tym serwerze nie chce na nowo pisać podania a wątpię że ktoś by się w nim odezwał(pustka na forum).
A i ogólnie są straszne lagi na serwerze ktoś wie dlaczego??
A co do Mapek może te co były na BF2.
A mi chodziło o plugin dla adminów takie jak do robienia SS itp.
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum