Nr Użytkownika: 264 Dołączył: 09 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 342 Skąd: Z tont i tamtont
Post numer: #1Wysłany: 2008-03-16, 19:47 Paradizo|Admin?
Cześć mam na imię : Piotrek
Pochodzę z : warszawy
Mieszkam aktualnie w : warszawie
Urodziłem się : 15.11.85
Czyli mam lat :23
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2lata
Gram na (steam/nosteam) : non
Chcę zostać adminem/aslotem bo : bo uwielbiam panowac i miec wladze-joke oczywiscie/a teraz serio,bo lubie jak na serwerze jest fajna mila atmosfera i sie dobrze gra,nie lubie jak dzieci klnąl do mikrofonu badz pisemnie
Byłem już adminem na serverach : bylem na 2 serwerach
Poświęcam dziennie grze : to zalezy od dnia i nastroju i czy nie zostane po godzinach w robocie ale ok 4-5
O sobie mogę powiedzieć, że : mily.kulturalny.opanowany.normalny
Dla innych graczy jestem : przyjacielem
+ coś od siebie=:*
Tez wypowiem sie 2 raz ale myślę ze zostanie mi to wybaczone;p
Skoro mówisz ze było tyle tych nicków i grasz dużo to może sie pochwal paroma:) ułatwi nam to sprawę;]
@ down
Ja mało?^^ może przez ost. 2 tygodnie;p tau to jedyny serw na jakim gram (no oprócz mixów itp) wcześniej grałem po parę godzin dziennie, inni gracze mnie doskonale znają wiec musieliśmy mieć niezwykłego pecha żeby nie móc zagrać ze sobą;] w top15 bylem stałym bywalcem;p
mam pamięć do nicków jeśli grałeś często i choć raz dłużej na jakimś nicku to bym zapamiętał:) tylko chciałem ułatwić sprawę nie miałem na celu atakować ciebie ze niby ściemniasz:)
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-03-17, 19:42, w całości zmieniany 1 raz
eh za to bedzie juz 2 warn...3^k z tego sie sklada ze kiedys nie mialem mikro i niewiele pisalem wiec niewielu mnie kontaktuje co do nickow nie bede ci wymienial bo to nie ma sensu z toba gralem najmiej ale nie dlatego ze ja gralem malo lecz ty...moze sie zdziwisz ale duzo wiem o serwie, ludziach. itp.
hex-nie wiem jak to cos opisac dziecko neo,totalny maniak cs ktory w przeszlosci crahsowal TAU,zakladal 100 kont na tym forum i nudne tematy,jakis czas temu podniecal sie swoim filmikiem CS a i dostal bana na 4 konta steam za czity
adrix-byly wlasciciel TAU teraz robi jakies serwer packi i w tej branzy sie obraca
anr-webmaster,moderator strony grafikarto.pl aktualny wlasciciel tau
phi-ogolnie admin spox
jeszcze cosik?
Edit by anr :
Dla sprostowania anr właściciel ( head admin ) Serwerów TAU, bo właścicielem TAU jest Prezes i jego Współpracownik :) ja jedynie prowadzę serwery, a Adrix był pomocnikiem technicznym a nie " właścicielem ". Z resztą nie ważne...
by:paradizo
dobra nie lap za slowka ^^ wszsycy wiemy o co sie rozchodzi..
zal mi naprawde ludzi "sami nie maja i innym nie dadza" w tym temacie wypowiedzialo sie 4 osoby i dla mnie uzasadniona odpowiedz=glos w ankiecie a nie wpadnie jakis typek i pomysli "u mnie w temacie na admina wieszkosc jest na nie to ja mu tez na nie zaglosuje "
postawa godna podziwu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum