Post numer: #1Wysłany: 2008-03-16, 20:08 paczeK | admin
Cześć mam na imię: Piotrek
Pochodzę z: Kielc
Mieszkam aktualnie w: Kielcach
Urodziłem się: 12 lipca 1991
Czyli mam lat: 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni): Około 2-3 lat
Gram na (steam/nosteam): steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo: Jest wiele powodów, ale po krótce staram się Wam opisać tylko kilka.
Pierwszy powodem jest informacja, że serwer jest nowy, więc śmiem twierdzić, że nabór adminów jest 'on'. Jeśli się mylę i dani gracze/admini mają już zarezerwowaną posadę, to proszę o sprostowanie.
Drugi powód to chęć pomocy w 'chronieniu' serwera. Uważam, że początki mogą być trudne i jako, że to serwer z HS modem, niestety owocne w 'nieuczciwych' graczy.
Kolejny argument to chęć rozwinięcia serwera. Jak wspomniałem wyżej, początki zapewne będą trudne, starałbym się 'sprowadzać' graczy, kolegów, przyjaciół i zachęcać do wspólnej gry na nowo powstałym serwerze.
Jest wiele powodów, ale wyżej wymienione są chyba tymi najważniejszymi.
Byłem już adminem na serverach: Klanowe, 4Friends [HS], serwery firmy KampNO ( aim, dm, gg i inne ), więc śmiem twierdzić, że obsługa amx nie będzie dla mnie żadnym problemem. Obecnie jestem tylko na KMC, z poprzednich sam zrezygnowałem z powodów osobistych.
Poświęcam dziennie grze: Kilka godzin nawet, tylko w godzinach popołudniowych ( w granicach 15-21 )
O sobie mogę powiedzieć, że: Jestem koleżeński, kulturalny, uczciwy.
Dla innych graczy jestem : Staram zawsze się być miły, ale każdy wie, że czasem ponoszą człowieka nerwy, więc to pole powinni wypełnić użytkownicy oceniający moją kandydaturę.
Coś o sobie:
Mam na imię Piotr, nazwisko mam po tacie. 185 cm wzrostu.
Uważam się za kulturalnego, uczciwego oraz koleżenskiego 'obywatela serwera'. Żadnej decyzji nie podejmuję pochopnie, wnikliwie oceniam sytuację oraz wysłuchuję dwóch stron. Staram się rozsądnie podejmować każda decyzję. Na serwerze raczej staram się zachować wręcz stoicki spokój, ale kto mnie zna, wie także, że nerwy potrafią mną zawładnąć, ale w takich wypadkach najczęściej staram się wychodzić z sewrera i rozładować swoją energię w inny sposób niż na serwerze.
Nie lubię o sobie pisać, więc jeśli ktoś mnie chce bliżej poznać, zapraszam na GaduGadu, chętnie porozmawiam na każdy temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum