Nr Użytkownika: 3408 Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 87 Skąd: Siedlce
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-04, 20:18 PaBloS | ADMIN
Cześć mam na imię : Paweł
Pochodzę z : Siedlec
Mieszkam aktualnie w : w Siedlcach ( wawa tylko co jakiś czas :) )
Urodziłem się : w 1990 VII 19
Czyli mam lat :19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :od 5 lat z przerwami obecnie od Roku na modzie zombi , i na serwerch FPS
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/slotem bo : jest ich dwóch... , ogarniam serwer , bardzo lubię zompi
Byłem już adminem na serverach : przez ostatni tydzień na moim prywatnym serwie w ramach ogarnięcia amx.
Poświęcam dziennie grze : 5h-3h w weekendy nawet do 8h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : mam ogarniętego amx na 83%. Jestem lubiany na serwie potrafię zaprowadzić " porządek " suniemy w swojej pracy .
O sobie mogę powiedzieć, że : Impulsywny ale potrafię się zachować odpowiednio, honorowy , można powiedzieć o mnie że jestem patriotą.
Dla innych graczy jestem : kompanem do gry, "dobijaczem"
+ coś od siebie hmmm nic nowego nie mogę napisać od mojego przedniego podania ;) wciąż lubię kobiety , adrenalinę , sport , cs , kobiety , muzyka , kobiety i to leży w moich zainteresowaniach. (mam mało postów bo uważam że bezsensowne pisanie na każdy temat. napisałem ich tylko parę tylko w moich tematach, w regulaminie jest napisane że można przymknąć oko na posty.... )
Pozdrawiam
____________________ Możecie mnie znaleźć na serwera FPS pod nickiem:
- PaBloS_Patolog Skład
- PaBloS
Love Ali
Dużo się zastanawiałem nad głosem , ale dałem na Tak :D
Oto co rozważałem :
(+) Dużo czasu poświęca dziennie na grę
(+) Gra już od dawna
(+) Ogarnia
(+) Spoko koleś
(+) Nigdy nie dostał bana za bugowanie itp . ( poza mikro ) *
(- -) * Parę razy mi podpadł , m. in. jak się darł przez mikro po pijaku czy kij wie po czym^^ i obrażał mnie na fake nicku
(+-) Od dłuższego czasu gra bez zarzutów ( czyt. Nie widziałem ani nikt mi nie donosił , aby coś złego robił )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum