Post numer: #1Wysłany: 2008-08-09, 17:14 ozywianie
byl temat tylko go nie moglem znalezc ze nie wolno ozywiac graczy z innych teamow...a dzis wchodze na serva i pytaja mnie czy moge ozywiac z innych teamow ja mowie ze nie to oni mi powiedzieli ze lodowa im pozwolil ja im na to ze on sie takto nie zna to oni mi powiedzieli ze ty lodowa powiedziales ze sie nie znam Oo nie grales nigdy wczesniej na diablo to nie mow bo ozywianie z innych teamow jest zabronione...i to nie jest info od jednego gracza bo sie pytali przez micro kilku...nie wiem moze klamali ale za ozywianie jest ban Oo
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-08-09, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
a i znow nei wiem czy to prawda ale wbilem i dalem dwa bany za przeklinanie...i crazy doskladnie mowi mi ze jest lipa bo ja to wchodze i tylko banuje...a ja mowie ze przeklinaja to dostali na 5 minut a on mowi ze jak byl lodowa to jakois wszystcy przeklinali i nie banowal...nie oskarzam ale tylko mowie co uslyszalem od gracza...a grcza m4cos tam siwy potwierdzil....zrob cos z tymi dziecimi bo moze to sa falszywe tresci ja nie wiem mowie tylko co uslyszalem
Z moich odczuc ten crazy to ladny cwaniaczek. Robi co chce podczas nie obecnosc adminow. Caly czas drze jape przez micro, obraza innych graczy, ogolnie mysli, ze wszystko mu wolno i, ze to on jest panem na serwerze, a w rzeczywistosci to bot, ktory w ogole nie umie grac. Wczoraj go pare razy zabilem i juz bylo, ze jestem "ch**, kur**, cziterem, jade na wh, mam spier** z serwera" i wiele innych tego typu.
Przejawy kultury osobistej? Zerowe.
Pozdrawiam craz'iego. no.ichi
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-08-09, 17:39, w całości zmieniany 1 raz
ja nie oskarazam lodowy tylko mowie co sie dowiedzialem..i wiem jaki jest crazy bo gram na diablo:/:/ wiec lodowa przemow mu lub cos bo jesli to nie prawda to rzuca falszywe oskarzenia
[ Dodano: 2008-08-09, 19:28 ]
i wezcie ten crazy zaraz dostanie bana perma bo co chwila klnie naduzywa micro panoszy sie boze co to za dziecko mysli ze wszystko mu wolno...wiec pewnie na lodowe tak specjalnie powiedzial...kto takim dziecia daje micro dostaje bana na przeklinanie wchodzi i to samo a jak nie ma adminiow to podobno sie cyrki dzieja...ozywia innych wtedy to juz tak klnie podobno po wszystkich i bog wie co jeszcze
Jeśli chodzi o kulturę na servie to jestem zmieszany nie chciał bym jechać po nickach ale wejdzie taki "bot" cokolwiek to znaczy, z nieprzyjemnym cienkim piszczącym głosem i zaczyna
stękać do mikro chuchać gwizdać itd..wtf? gdy mu coś sie powie zaczyna Cię wyzywać niech to szlak za przeproszeniem zróbcie jakieś ograniczenie Wiekowe dla Mikro (sam mam nie wiele lat ale kulturę osobistą posiadam):p lub chociaż mutacji głosu.Pzdr
/Amigo
Czytaj troche.. Temat o tym juz byl i wszystko w nim zostalo wyjasnione..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum