Post numer: #1Wysłany: 2009-05-14, 20:47 OwEn admem
Cześć mam na imię : Marcin
Pochodzę z : Szczecin, województwo zachodniopomorskie
Urodziłem się : 27 listopad 1991
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : niecałe dwa lata doliczając przerwy
Gram na (steam/nosteam) : non
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chciałbym, aby na serwerze był ład i porządek, aczkolwiek żeby gracze nie cheatowali oraz byli kulturalni podczas grania.
Byłem już adminem na serverach : Jeszcze nie miałem takiej okazji i teraz byłbym niezmiernie wdzięczny mianowaniem mnie adminem.
Poświęcam dziennie grze : 4 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem człowiekiem z zasadami i nie uznaje porażek ,a mianowicie chce dopilnować , aby serwera nie bezcześciły gracze ,którzy zasad prawie nie mają ,a chodzi mi głównie o cheaterów nakręcając demka i dwaniu ss ,aczkolwiek postaram się jak najczęściej przebywac na serwerze i na forum serwa.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem osobnikiem, który każdego wysłucha :)
Dla innych graczy jestem : uprzejmy jeśli ci mnie obrażają to nawet nie odpisuje,lecz gdy ktoś oszukuje to przyznając to szczerze może mnie ponieść :) ale zwykle proszę adminów o pomoc.
nick w grze: OwEn
Reasumując nie obraże się jeśli nie zostanę adminem ale głównie chcę żeby każdy mógł grać na diablo modzie bez oszustów i źle wychowanych playerów. PS
i oczywiście pozdrawiam :)
Zmieniam zdanie.Po konsultacji z kumplami z diablo jestem na tak, jesteś podobno lubiany na serwerze i gracze mają o tobie dobrą opinie.Tylko popraw aktywność na forum bo słaba.
P.S. Dodaj ankietę.
Ostatnio zmieniony przez Bango 2009-05-14, 21:18, w całości zmieniany 1 raz
Hehe wiedziełem ze to kiedys nastapi (co wchodze na serwer to go widze)
oczywiscie ze TAK
tylko popraw swoja aktywnosc na forumto poprosty bedziesz "ideałem" (biorew "" bo nikt wkoncu nie jest )
j.w
Nie
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum