Post numer: #1Wysłany: 2009-12-25, 16:01 oUpolak | tymczasowo admin
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Lęborka
Mieszkam aktualnie w : Lęborku
Urodziłem się : 20 Maj 1992
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : prawie 9
Gram na (steam/nosteam) : non
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Czesto trafiam na pore, w ktorej admini nie siedza
Byłem już adminem na serverach : HS, Diablo, TP
Poświęcam dziennie grze : Zalezy od nauki, jak zalamanie glowy to 1-2h na relax inaczej pol dnia (czasami mam treningi wiec nie ma mnie)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Znam sie na amx, znam regulamin
O sobie mogę powiedzieć, że : Staram sie ogarniac ;]
Dla innych graczy jestem : Taki, jacy oni dla mnie z ograniczeniem tolerancji
Link do gametrackera : http://www.gametracker.co...player/oUpolak/
+ coś od siebie
Nie proszę o stałego admina, bo nie wiem czy bede grać długo, ale póki nie ma serwera FFA ani żadnego TP to gram na diablo.. Fakt często widać jakiegoś admina, ale nie zawsze ogarnia wszystko, a ja wiecie lepiej jak dwóch adminów siedzi, gdzie drugi może potwierdzić cheata bez nakrecania demka (typ aim)
Troche mnie zadziwiła gra od wczoraj ale są święta ;P bluzgów max kultury min
Dostane czy nie liczy sie proba, bo na serwerze nieraz chaos totalny
Nie psuj gość :P
Dopisek :
Proszę Cię Dante ;d Nie chcę stałego admina, a tamtego straciłem przez to, że zabawiłem się w fejka i dostałem admina. Kto chce szczegóły to pw. Ja chcę tylko dopóty, dopóki FFA nie stanie na nogi :) Tam zawsze full ogar jest i admin niepotrzebny
Dawać go na adma.Na pewno pomoże,na pewno nie zaszkodzi.Ogarnięty w 100%.Tylko ankietę daj,bo zagłosować nie mogę.I mogłeś postarać się wszędzie o polskie znaki,chociaż w podaniu,ale to detal.
Ostatnio zmieniony przez Darq 2009-12-25, 16:33, w całości zmieniany 1 raz
Zabardzo nie wiem co odwaliłeś bo ja nie w temacie ale
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum