Post numer: #1Wysłany: 2009-04-01, 17:16 oUpolak - przeniesienie
Witam, sprawa wygląda tak...
Mam admina na serwerze Diablo, ale czasami wchodzę na serwer HS .. Za prawie każdym razem (max 2 razy nie było tak) jak wejdę widzę czita. Oczywiście adminów brak.. Ja rozumiem, że są obowiązki w życiu, więc chciałbym pomóc w adminowaniu tym serwerem kosztem Diablo. Na Diablo jest w pytkę adminów, więc przez cały dzień max 30 minut nie ma admina, ale rzadko.
Więc prosiłbym o przeniesienie mojego admina na serwer HS jeśli można :)
To nie jest tak, że mi się znudził mod Diablo. Z chęcią bym miał oba adminy, ale nie zasłużyłem sobie ;) A że na jednym jest dużo adminów, postanowiłem poprosić o admina na tym gdzie jest mniej.
Na wszelaki sposób starałem się Wam wyjaśnić w tym poście dlaczego :)
Zgodzicie się ?
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-04-01, 17:18, w całości zmieniany 1 raz
Grasz duzo na HS, a ze na diablo w miare adminow to jestem zaaa.
A na HS duzo czitow bo mozna wbic przez steama i ns I jakies ruskie wbijaja na serwa bo go chyba dobrze wyszukuje z Internet :D
Dobra admin dodany, h@ diablo niech polaczkowi zabiora admina bo ma juz na HS :)
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-04-01, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum