Nr Użytkownika: 3416 Wiek: 24 Dołączył: 12 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 195 Ustrzelił 1 fragów Skąd: jestem?
Post numer: #1Wysłany: 2009-09-05, 01:26 OSZUSTWA!
a więc.... dosłownie 4 minuty temu na serwerze FFA/BF2 wchodzę a tam jeden zawodnik z TT...
co robi? podkłada pakę aż wybuchnie po czym zdobywa po 1...materialy wybuchowe[czyt.odznaka] po 2 wzrasta mu ranga... choc nie wiem czy na pewno wzrosla moim zdaniem jest to oszustwo...
wchodze a zawodnik z TT uciekł bo sądze , że wie co zrobił i nie chcial abym widział kto to...
ale wiem chłopie i dowiem sie czy to jest karalne jeśli tak to żegnam OSZUŚCIE!!!!
proszę o odpowiedz najlepiej niehc zrobi to MoMo to jego serwer... ;)
pozdro!
[ Dodano: 2009-09-05, 01:27 ]
możecie osądzać mnie o frajerstwo ale z oszustami grać nikt nie lubi!
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
z paki dodaje tylko pkt do rangi :P a ranga prawie że nic nie daje zreszta zanim ktos zrobi te 1k pkt z paki to chyba miesiac zejdzie wiec po co sobie głowe zawracac takimi botkami?:P
Nowa wersja BF2 ktora wyszla kilka dni temu ma mozliwosc ustawienia min graczy zeby punkty sie liczyly. Np jak jest 1 gracz to za nic nie dostanie ani punkta ale jak wejdzie drugi gracz wszystko powraca do normy.
Chcialem wrzucin nowego BF2 ale nie chce mi sie go przetlumaczac na PL Moze na dniach cos porobie z tym.
Pozdro
//Dante
Kod:
Wysłany: 2009-09-05, 00:26
Świetny archeolog jesteś !!!
Warn +1
____________________ HomeR Have a Skill!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum