Post numer: #1Wysłany: 2009-03-03, 20:59 Oszuści podszywający się...
Witam jeśli ten temat już był lub coś innego proszę o usunięcie go!
Mianowicie chodzi o to że ludzie podszywają się za graczy którzy maja wysokie LVL.
Pozwólcie przytoczę jedną taka sytuacje.
Wchodzę dziś na serwer i co widzę[ku memu zdziwieniu] ? 3 graczy podszywało się pod mój nick !!! mało tego jeszcze bluźnił, że ja jestem oszustem!!! Więc proszę was o jakąś zmianę np: LVL na ip. lub hasło wiem, że to kupe roboty jest, ale coś z tym trzeba zrobić
Jestem za tym! Choćby serwer miałby zostać wyłączony! Jestem za Zapisywaniem Lvl na IP! Ponieważ nabiłem sobie 50 lvl i nie chce żeby ktoś to wykorzystywał!
Dałem propozycje dla smileya żeby na Say_team@ jak wchodzi do gry napisał coś do mnie ciekawego czego Inni gracze podszywający się nie zrobią ale oczywiście "nie czytał co się do niego pisze"lub"nie wiedział ocb" coś z tych 2 rzeczy
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ten problem chyba nie znajdzie praktycznego rozwiązania... Bo 3/4 graczy ma neo więc ip odpada... Także jak się ktoś podszywa, to jest po prostu pech.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
no tylko sa 2 opcje po wprowadzeniu hasla w cfg... albo w koncu gracze z d2 zarejestruja sie na forum albo bedziecie sobie sami tam grac bo zapewne duza ilosc graczy wogole o forum nie wie;p
mozna zrobic tak ze @ d2 beda spamowali na hudzie ze od poniedzialku 9 (data przykladowa;p) wprowadzone beda hasla na nicki i w tym celu nalezy sie rejestrowac na forum zeby je uzyskac i moc grac na swoim nicku i zdobywac lvl...
wtedy to moze wypalic;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum