1. Nie wiem kto to Winkc
2. No to co, że jestem z Białej
3. Niech mnie pocałuje w dupe.
4. Jak ktoś napisze jeszcze raz, że ja kogoś odbanuję i zabiorę flagi adminowi bo mieszkam gdzieś tam gdzieś tam a osoba zbanowana też to banuj osobę, która prosi o unban dla niej.
ja go zbanowalem bo dostal bana za to oszukiwanie z lvl (moj dowod to to ze wszystko slyszal 100lec i powiedzial ze potwierdzi) powiedziales ze jak zlape to banowac i on nawet probowal to na servie zrobic tylko nie dokladnie zrozumial wskazowki jak to zrobic i dostal na ip ale zaraz wszedl i to tak zaczal na mnie bluzic ze ban na 2 dni by byl za malo wiec dostal na cfg jak beda problemy to oczywiscie poprosze o cfg tak jak pred i odbanuje
ale wiesz co anr ja chyba tego winko odbanuje bo smal ma tez skopiowany lvl trevor juniorek a ich wszystkich nie wylape wiec tylko jedengo zbanuje za to??? co myslisz???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum