Post numer: #1Wysłany: 2009-07-19, 23:29 Oslabienie maga
Wedlug mnie latarke maga powinno sie jakos oslabic, gdyz jak ktos gra magiem ninja zabardzo szans nie ma i naswietlenie dziala dosyc dlugo. Mozna by jakos to oslabic, aby te naswietlenie dzialalo krucej lub zrobic cos, kiedy ninja jest naswietlony, aby to gdzies pokazane bylo
Mag i tak jest dość słabą postacią. I mam mniej hp od innych, i za bardzo nie ma dobrych umiejętności. Jedyny atut to właśnie latarka. Bez niej magiem nikt nie będzie grał.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Mag i tak jest dość słabą postacią. I mam mniej hp od innych, i za bardzo nie ma dobrych umiejętności. Jedyny atut to właśnie latarka. Bez niej magiem nikt nie będzie grał.
nie chodzilo mi o zlikwidowanie latarki tylko zmniejszenie czasu trwania naswietlenie lub dodanie jakiegos znaczku kiedy zostane naswietlony, bo to by pomoglo ninji
Ninja jest szybki i prawie niewidoczny. Jednym ciosem w plecy potrafi zabić nawet mnicha na >30 lvl, więc kilku sekundowe skrócenie czasu naświetlenia i tak nic mu nie da. Albo go widać albo nie.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Mi sie wydaje ze powinno zostac tak jak jest , dla mnie bylo by to samo jak by stalker mial wiecej zyc .. (powiecmy 50 ) Taki temat zostal poruszony dzis w czasie gry gracz odrzu zostal wysmiany ... Gdy bys to samo z ta latarka powiedzial w czasie gry zapewne gracze tez by Cie wysmiali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum