Post numer: #1Wysłany: 2008-05-26, 18:30 Orzech demka
Ci co mi pisali z admow ze maja jakies podejrzane demka na orzecha to dawajcie tu ;]
ja zaczne pierwszy :
orzech.rar
Demko krotkie ale wg mnie bardzo podejrzane , zawiera 3 kile orzecha , najlepiej ogladnac je na zwolnieniu , zaczyna strzelac przy 2 killach zanim zobaczy goscia , a 3 kill tez podejrzany
Od dawna wydawał mi się podejrzany, ale nigdy nie byłem na 100% pewien, zresztą i tak nie mam tam @. Nagrałem piękne demka, ale coś sie zwaliło i mam tylko to orzech
Z tego co wiem to Kill posiada również jego demka, więc proszę o ich zamieszczenie :]
I proszę Adminów 4fun o banowanie gracza "Pesiu". On ma bana na 4fun za Wh. Dostał ode mnie wczoraj 3 bany a przed chwilą podglądałem przez Gametracker i koleś dalej bezkarnie biega po serwerze bo to dzieciak neo.
dziisaj go chwile poogladalem i jedna akcja : inferno : kladzie pake na standardzie ( oczywiscie on :) koles z ct idzie od srodka na ducku nic go nieslychac a on przerywa podkladanie i czeaka na niego ... jak dla mnie WH
a ja widzialem orzecha jak gra na hs na aimie dlatego jest 2 w top i wiem ze to on bo mial ten charakterystyczny znaczek na koncu ale on w top15 sie nie pokazuje normalnie staty 30 do 2 chyba i same banie 1 strzalem jak chcialem nagrac to dzide dal zreszta i tak go wszyscy wyrzucali i darli sie na niego a na 4fun demek nie mam ale go uchwyce bo polowa graczy cos zawsze do niego ma i go podejrzewa...
[ Dodano: 2008-05-26, 21:15 ] http://www.sendspace.pl/file/X1f6Bc36/ dobra jest ta odrazu akcja jak zaczalem nagrywac patrzy po liniach esp i widac ze sa one tak blisko wyskakuje i zaczyna strzelac a tam nikogo nie ma...
Przeglądałem wszystkie demka i to może być wh, choć z drugiej strony mógł grać na słuch. Ale jeśli on "biegnie" to kroki mogą się "zlewać" Pooglądam go jeszcze, jutro nauczyciele strajkują xD a niech se strajkują będę miał więcej czasu na pilnowanie ;p
Wiesz na słuch. nie na słuch, ale pojawiały się takie sytuację, że wychodził zza rogu i od razu miał na celowane na głowę, a tego na podstawie słuchu wywnioskować się nie da, chyba, że ja nie umiem xD
według mnie to gościu potrafi grać , a czasami włącza sobie "dopalacze" ...
Ciężko skurczybykowi (^^) nagrać demko na którym ewidentnie widać byłoby wh czy ab ( o które jest posądzany)
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum