Nr Użytkownika: 2013 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 4 Skąd: łódź
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-07, 18:37 Orange box
Witam, mam do zaoferowania pakiet gier o nazwie Orange Box. Wszystkie gry zawarte w tym pakiecie są legalne i operowane przez Steam, co oznacza iż możecie spokojnie grac przez servery steam oficjalnym kluczem.Nie trzeba żadnej płyty! Po prostu ściągacie steam, jeśli nie macie, otwieracie zakładkę moje gry, poniżej jest opcja "aktywacja produktu steam".Po wpisaniu key'a możecie ściągać gry! Przy łączu 1mb powinno przykładowo Half-Life 2 ściągać się w półtorej godziny!
Gry w zestawie to:
# Half-Life 2
# Half Life 2: Lost Coast
# Half-Life 2: Episode One
# Half-Life 2: Episode Two
# Portal
# Team Fortress 2
# Peggle Extreme
Wszystkie te gry otrzymujecie za jedyne 70 zł!Dla porównania na steamie kosztuje 30 euro, czyli 145 zł
Posiadam chwilowo 10 sztuk.
Cena może ulec zmianie z nie moich przyczyn,lecz mojego dostawcy, lecz zapowiada się że 70 zł zostanie przez najbliższe tygodnie.
Cena nie podlega negocjacji.
Jak ma wyglądać kupno?
Wysyłacie mi przez poniższe komunikatory zdjęcie, screen potwierdzenia przelewu, ja wtedy podaje klucz do gry.
Klucz wysyłam e-mailem, na gadu-gadu , PW czy w inny sposób jaki będzie najwygodniejszy klientowi.
Opcja płatności jest tylko jedna, wpłata na konto bankowe mbank.
Oto numer rachunku: 04 1140 2004 0000 3602 5329 0374
W razie wszelkich pytań i wątpliwości oferuje rozmowę przez
-Gadu-gadu : 12750100
-E-mail : hakuice@o2.pl
lub też telefon komórkowy którego nie podam publicznie, z przeróżnych powodów.
Podam go jedynie podczas rozmowy przez powyższe komunikatory.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum