Nr Użytkownika: 1556 Dołączył: 21 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 165 Skąd: Ok. Poznania
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-12, 16:56 Opis Klas w Diablo mod
Mag - ma na początek mało hp ale gdy włączymy latarkę ninja nie sprawia problemu/ rzadko wybierany.
Ninja - jesteśmy niewidzialni mamy tylko nóż i polujemy na bezbronne ofiary co mają mało hp, skaczemy wysoko, ale gdy ktoś nas zauważy możemy puścić myszkę, zwykle nie da się uciec/ często wybierany najczęściej przez początkujących.
Barbarzyńca - tutaj moja ulubiona klasa na wyższym poziomie mnóstwo HP, po każdym uderzeniu Barbarzyńca kradnie HP przeciwnikowi. / bardzo często wybierany
Paladyn - a tego pana nazywam myszoskoczek posiada możliwość wykonywania tzw. Long Jump'ów , ma na początek 125hp :) / rzadko wybierany
Mnich - na serwerach gdzie na każdej klasie masz ten sam lvl do nabijania lvla jest właśnie Mnich, podwojony exp robi z niego maszynę to zbierania doświadczenia / na serwerach gdzie na każdej klasie masz ten sam poziom, ciągle a na normalnych raczej rzadko.
Zabójca - Jego ciche kroki sprawiają że słuchawki Ci niepomogą
czytałem w innych poradnik że gdy zabójca postrzeli swoją ofiarę z pistoletu wtedy ofiara poleci do góry, nie wiem czy tak jest bo nim nie gram i niegrałem, Ma funkcję niewidzialnośći/ często wybierany.
Nekromanta - No przedostatnia klasa, nie jest najsilniejsza ale jeden nekromanta dla teamu to zbawienie, potrafi uzdrawiać i przy dobrym użyciu tej klasy może stać się niepokonany/ niestety rzadko wybierany.
Łowca - Ma Kuszę i poluje na niewinne ofiary , osobiście klasa mi się podoba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum