Post numer: #1Wysłany: 2009-12-31, 16:31 Opcja /sell
Według mnie dobrą rzeczą jest opcja /sell, dzięki której możemy sprzedać każdą broń za jej pół ceny. Gdy np. leży kilka m4 na ziemi sprzedajemy swoje, bierzemy następne itd. i kasa sama leci Dla mnie byłoby to dobrą opcją, gdyż każdy nie miałby problemu z kupnem dobrej broni na starcie rundy.. Opcja ta podobałaby się również na bank ninjom, którzy częsciej mogliby sobie kupować expa lub itemy .. Opcja ta działa na war3 i raczej ludzie są z niej zadowoleni.. Jeśli jest to możliwe do zrobienia to myślę, że nikt by nie ucierpiał na wprowadzeniu takiej rzeczy ; D. Pozdr0.. (sorki za błędy ort. i ew. proszę o poprawienie)
Nie mi to nie odpowiada bo kazdy bedze latal po bron i kupowal expa. A gdy zabijesz gracza w trakcie tego ''procesu'' bedzie płcz i zgrzytanie zebow :D
____________________ jak chcesz sie ze mna zmierzyc wbij na diablo pomozesz mi nabic lvl ;P
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Uzasdnijcie troche to posty. Grałem na diablo sporo więc się wypowiem. Ja jestem na nie, ponieważ jest to jakieś ułatwienie. I za dużo tych różnych pierdół miało być wgrane albo jest wgrane nie wiem, mi się to nie podoba bo jest to nie potrzebne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum