Post numer: #1Wysłany: 2010-01-01, 18:08 Opcja /me
Proponuję usunięcie tej opcji z serwera ponieważ dużo osób bardzo wykorzystuje ją, czyli rzuca granaty (w końcu ma 2) po czym wpisuje /me i już wie czy ktoś jest za ścianą, to samo ze skanowaniem co chwile /me, /me ( nie powiem, że sam tak nie robię), niektórzy to już chyba bindy sobie porobili :o.
Ja powiem tak masz racje to jest bezsensu jak ktos to uzywa zeby sprawdzic czy kogos tam nie ma,ale w sumie samemu sie to uzywa i jest pozyteczne.Moze i przeszkadza ale jestem za zostawieniem tej opcji:)
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
ja jestem na nie bo to jest dobre zeby sprawdzic ile sie zabralo i tak niech zostanie... gorzej by bylo jakby bylo pokazywanie podczas strzalu zadanych uszkodzen
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Powiedzmy, że jest to takie legalne "wuu haa" ale ja nadal jestem za tym co pisałem wcześniej.. Racja, że FFA ale jak ktoś Cie zabije przez ścianę to ryczysz .
Nie chce mi się tłumaczyć , powiem krótko Zostawić .
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Was chyba trzyma po sylwestrze !!!! Na kazdym serwerze jest ta komenda, to czemu na bf2 ma nie być ? Jakoś nikomu nie przeszkadzało dotychczas, ale Ciskowi przeszkadza bo przegrał tam może z 20 godzin i już !!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum