Nr Użytkownika: 1491 Wiek: 19 Dołączył: 16 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 154 Skąd: Południe Polski
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-12, 13:01 opcja firendly fire OFF/ON
Jestem za wprowadzeniem opcji firendly fire do gry. Ułatwiło by to rozpoznanie graczy grających na zabronionym oprogramowaniu software oraz grafice 16 bit. W końcu opłacało by sie grać ninja. Zmniejszyła by się liczba osob z dużym lvl. Jedyny minus to wkur#$% sie graczy że zabjie własnego kola z drużyny i strata xp (nie jestem pewny czy traci sie xp za zrobienie swojemu dead), moglibysmy zlikwidować opcje slap itp... . Wprowadzić strate xp za zranienie swojego. Przynajmiej możemy wprowadzic na test.......
* moja 1 ankieta
* opłaca sie grac ninja bo np.branie hostów czy podkładnaie bomb to 'bajka'
____________________ Nigdy Gość nie próbuj........................ok?
Według mnie to nie przejdzie, ponieważ jest wręcz nie możliwe rozpoznać ninja ze swoje teamu z ninja z cudzego teamu chyba że się przyjrzysz dokładnie , ale kto będzie na to zwracał uwagę. Nie ma takiej osoby która w ninję ze swojego teamu nie wwaliła cały magazynek a jak to będzie na frendly fire on? Ninje będą padać od swoich.
Cytat:
ułatwiło by to rozpoznanie graczy grających na zabronionym oprogramowaniu software oraz grafice 16 bit.
Co przez to rozumiesz? jak nie będzie bił swoich to wtedy soft? za duże poświecenie na duże nie . Zastanawiam się czy nie obrazu zamknąć ten temat. nie zastanawiałeś się co się będzie działa jak ninja wylotuje archy, glara ? Śmierć i masakra albo he 1/1 ogólnie to wszystko się kupy nie trzyma to głupi temat ogólnie według mnie i jestem za zamknięciem tematu
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum