Post numer: #1Wysłany: 2009-09-11, 18:13 OneShotKill , prośba o admina
Cześć mam na imię : Artur
Pochodzę z : Zabrza
Mieszkam aktualnie w : Zabrzu
Urodziłem się : 15.10.1995 r.
Czyli mam lat : 13 (rocznikowo 14)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ponad 3 lata
Gram na (steam/nosteam) : nosteam (w przyszłości zamierzam kupić steama)
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Na JB adminów jest raczej mało i nie mają dość dużo czasu by cały czas siedzieć na servie. Admin wchodzi , po 15 minutach wychodzi i nikogo nie obchodzi regulamin...
Byłem już adminem na serverach : nigdy nie byłem jeszcze adminem
Poświęcam dziennie grze : 5 - 6 godzin od poniedziałku do piątku , 5 - 8 godzin w weekendy.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem przyjazny , nie przeklinam , lubię się pośmiać , przestrzegam regulaminu
O sobie mogę powiedzieć, że : Lubię oglądać Naruto ! xD
Oraz uwielbiam dużo czytać ! znam doskonale polski język i bardzo dobrze angielski ^^
Dla innych graczy jestem : Ogarnięty i miły.
+ coś od siebie
Chciałbym powiedzieć , że wiek nie decyduje o wszystkim , czasami 13 - 14 latek jest bardziej ogarnięty niż 20 letni admin.
Niech się sprawdzę przynajmniej jako Testowy admin :)
Mój nick w grze to OneShotKill
Głównie gram na JB , lecz byłem też pare razy na diablo i na deathrunie ! xD
Oto link do gametrackera jeśli ktoś byłby ciekawy ile dokładnie gram na JB ^^
ALL-TIME STATS
Player Score: 1265
Player Minutes: 2555
Score per Minute: 0.5
Rank on Game Server: 6
Na forum jestem ponad tydzień , wchodzę kilkanaście razy dziennie i staram się być aktywny , nie spamuję.
Zgodnie z
Cytat:
Z zaistniałych sytuacji na Serwera, forum i serwisie FPSproject.com
Administracja FPSproject.com skłonna jest przychylić się do szczególnych próśb o ominięcie regulaminu z punktów :
Prosiłbym aby w moim podaniu pominięto podane niżej punkty :
Kod:
Cytat:
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
Tak. Dzieciarnia na JB to patologia straszna. A adminów jest mało. Nic do ciebie nie mam, sadzę, że w tym wypadku nie wezmę pod uwage wieku. Jak nie przejdziesz ewentualnych testów jeśli dostaniesz adma i jak coś odwalisz, to wtedy adma stracisz. A teraz się ciesz, bo ode mnie masz na TAK! :)
NIE!!!!!! Po pierwsze koleś nie ogarnia, następnie wyzywa i freekiluje, Jego wiek jest nieodpowiedni, spamuje postami na forum i WYDZIERA SIĘ PRZEZ MIKRO!!!!!! boteq
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum