Post numer: #1Wysłany: 2008-12-05, 17:07 On ma wh/aima Banuj Go
Trochę mnie denerwuje jak wchodzi jakis dzieciak na server i odrazu ktu tu admin?-ja.-zbanuj go on ma wh a koleś skile 5/8 aż zal go sprawdzać. albo ma fragów 10 i 3 hsy suski banuj go on ma aima .... aż żall mi z tego:P i się chce mi śmiać chyba trzeba ludziom pokazać jak wygląda prawdziwy aim a nie uczciwych graczy podejrzewają
Napisałem jakieś bzdury , sory. to nie miało nic wspólnego z tym działem .Usuńcie to pliz i jeszcze źle umieściłem...
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2008-12-05, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Jak bym ja brał tak na serio na FFa takie teksty to minimum 50 osób dziennie lądowałoby z banem. Moja propozycja, nie zwracaj uwagi na takich. Jeśli ktoś naprawdę będzie widział czitera to napisze na @say, że jest taka sytuacja. Na dzieci nie ma co zwracać uwagi zbyt pochopnie, bo każdy kto zbije dzieciaka w głowę jest dla niego cziterem. Tak więc, Ty jesteś adminem i to do Ciebie należy decydować kto za czity zasługuje na banana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum