Post numer: #1Wysłany: 2007-11-24, 17:53 Okulista | admin
Cześć mam na imię : Szymon
Pochodzę z : Rzeszowa
Mieszkam aktualnie w : bLoku (
Urodziłem się : 1990
Czyli mam lat : 17+
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 miesiace
Gram na (steam/nosteam) : Steam/Nonsteam (posiadam steam) ale wole ns bo steam mi zacina
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chcialbym sprostac temu zadaniu
Byłem już adminem na serverach : (tylko na klanowym)
Poświęcam dziennie grze : okolo od 2-4 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Chcialbym skaczyc z czestym przesiadywaniem graczy na spectach....
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem niestety bratem (Znanego wam juz na tym servie) Haxor !! <help>
Dla innych graczy jestem : Mily,Zyczliwy,Uprzejmy,Nie czituje,Nie przezywam
(Jestem bratem Haxa) ;(:(:(:( miec takiego brata to porazka... Uwazam, iz warto mnie wybrac, poniewaz uwazam ze dam rade sprostac temu zadaniu.
Jestem na NIE pierwszy raz Cie dzisiaj widzialem na servie .
ps.ehehe.. cos nie wierze Ci ze jestes bratek haxora pewnie znowu jakis twoj wymysl..
aha i cos jeszcze zmien w profilu zakladke "skad" bo to tez ukradles od "xxx" jak nicki
Czego to ludzie nie zrobią zeby do wladzy dojsc;p wczesniej bylbym na tak bo myslalem ze wporzadku ziom jestes ale nie lubie kretactwa i przez to jestem na nie...
na NIE, chcesz być adminem a nikt Cię nie zna, myślisz, że zagrasz kilka dni na serwerze i dostaniesz admina??
To napisałem poprzednio, ale podejrzewałem że to H4xor i teraz się utwierdziłem w tym przekonaniu. Jesteś dla mnie skreślony
Zgłoszenie zostaje zamknięte do czasu wyboru kandydatów ubiegających się o fotel prezesa :)
Tzw. Topic zostaje zamknięty, admini pomiędzy sobą wybiorą z pośród kandydatów tych, którzy nadają się na Admina testowego. Potem z adminów testowych wybierzemy tych najbardziej odpowiednich na stanowisko oficjalnego Admina FFA2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum