Post numer: #1Wysłany: 2009-12-18, 13:25 Odznaki z shotguna
Witam,
czy ma ktoś lub mógłby ktoś zrobić screeny jak wygląda niewidzialny skin w poszczególnych odznakach z shotguna? Interesują mnie wszystkie odznaki z shoutguna.
NO to odznak jest trzy sprawdzi to sobie na serwie wpisując /bf2 pierwsza odznaka nic ci nie daje drugi troszkę a w trzecim słabo widać wiec możesz kam pici tylko w zacienionych miejscach .Nabicie tego nie jest problemem ale jak chcesz możesz to sobie kupić .
____________________ HomeR Have a Skill!
Ostatnio zmieniony przez HomeR 2009-12-18, 19:46, w całości zmieniany 2 razy
drugi troszkę a w trzecim słabo widać wiec możesz kam pici tylko w zacienionych miejscach
Ja twierdze że z 2 lvl odznaki mozna juz kampic w cieniach np. pod pociagiem na trainie lub skalki na kabulu i z 2 cizko bylo mnie zauwzyć xDD. Pamiętaj o odległości im dalej tródniej zauważyc kogoś, ale z podstawa nie kamp;)
pozdr:)
-------------------------------
edit:
szukałem screenow w gogolach narazie nic;)
------------------------------
edit
jak cos popoluje i porobie screeny osób ale na wiele nie licz:)
ekperta dostaniesz może weterana ale na podstawe nie licz bo z tym nikt ni kampi ;d
zresztą jak masz niewidzialnosc i zginiesz to przez chwile widac jak wyglada ta niewidzialnosc:)
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
Ostatnio zmieniony przez grzes_j 2009-12-19, 11:19, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum