Post numer: #1Wysłany: 2009-07-27, 20:59 Odrzucające HE
Witam !!!
Jest pewien problem z granatami HE .
Otóż dzięki pluginowi na odrzucające HE , gracze ( w tym ja xD ) używają granaty nie tylko do zabicia zombie ...
Odkryłem ( jako pierwszy ^^ ) , że jak się rzuci HE pod nogi , to można się dostać w różne miejsca na mapie , które są niedostępne dla Zombie . Np. na mapie zm_office_b2 dzięki he można "skoczyć" na ścianę do której potrzeba 10 zombie aby się tam dostać ....
Ale jest też dobra strona , mianowicie jesteśmy jedynym serwerem bio posiadającym taki plugin i od tamtej pory liczebność graczy znacznie wzrosła :D
Więc proponuje trzy warianty ...
-Wywalenie plugina
-Wyłączenie odrzucania gracza co rzuca
-Stworzenie regulaminu dla HE
Ankiety na razie nie dodaję :D
Edit: Ankieta dodana !
Ostatnio zmieniony przez Mike X 2009-07-28, 11:51, w całości zmieniany 3 razy
Ja jestem za 3 opcjom dzięki temu pluginówi zombi stało się bardziej realistyczne to jest bardzo dobry pomysł z tym plugine tylko regulamin trzeba zrobić. Np żeby ludzie nie wykorzystywali Granatów (HE) do własnej korzyści (czyli chowania się bugowania itp)
____________________ Nazywam rzeczy po imieniu.
Życie nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach xD
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie, innych twoje szczęście Je***
Gdyby nie moja jedna przygodna to bym byl na 2, mianowicie, bylem ostatni na mapce zm_cave kampilem tam na tej jak by to powiedziec skalce, ale tma gdzie trzeba z widy wskoczyc spadochronem, zucilem HE na tam wide (co na ta mniejsza skalke sie wjezdza) bylo tam z 5/7 zomjakow, jeden tak dostal, ze przelecial cala mape i wlecial mi spokojnie na skalke, bez uzycia spadochornu, dlatego wlasnie jestem za wyzoceniem tego pluginu.
Zagłosowałem na regulamin, ale teraz tego żałuje. Dlaczego? za duża przewaga ludzi. Wszyscy wykorzystują granaty żeby się gdzieś podsadzić i to jest bez sensu, jak np:dzisiaj. Wywalcie ten plugin !
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum