ehh... Nie chodzi mi o wiadomość do niego tylko chcę powiedzieć że ten problem mnie też dotkną i jeżeli ewentualnie exp będzie zwracany(wiara czyni cuda) to chętnie go przyjmę.
I to twój post jest 10x większym offropem niż mój.
Musicie mieć SS z lvlem inaczej Wam nie oddadzą :P
A tak wgl. to ja podczas laga rase zmienialem i nic mi sie nie stalo, wiec moze to cos Wy zrobiliscie?? Niewiem ale czesto na lagu rase zmieniam i nic mi sie nie stalo jeszcze.
Musicie mieć SS z lvlem inaczej Wam nie oddadzą :P
PrintScreen napisał/a:
A tak wgl. to ja podczas laga rase zmienialem
Czytanie ze zrozumieniem ! Najpierw rasę zmienili ! później lag i exp w pitkę poszedł...
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
u mnie to samo exp poszedl caly.... tutaj screena lapcie jak mozna to prosilbym o zwrocenie. P.s na elfie i wartowniku nie mialem expa dodalo mi samo przez buga . reszta sie zgadza http://www.sendspace.pl/f...2cf3f3bf2bfd575
____________________ Już w następnym tygodniu bedę sie przygotowywał do matury... F*ck i co tydzien to samo ... ;p
nie wiem ja takiego problemu nie mialem:D rowniez zmieniam rase czasami trafi sie lag ale expa nie stracilem z pewnoscia to bug ale widac nie u wszystkich:D powodzenia z problemem:P
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Ostatnio zmieniony przez wiechu 2009-10-17, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
Mam wielkii problem poniewaz. Po resecie wbiłem 10 level ludźmi i zacząłem grac drugą postacią. Kiedy wpisałem /changerace wyskoczylo mi takie cos [WAR3FT] Error, unable to retrieve XP, please contact a server administrator Po czym wpisalem znowu to samo. Patrze a tam mam dokladnie tyle samo xp co nieumarlymi
Oto ss z dzis rano kiedy mialem jeszcze 10 lv:file://localhost/D:/Valve/cstrike/cs_italy20006.bmp
A ten ktory zrobilem przed chwila kiedy nie mialem juz 10 lvl :/ :file://localhost/D:/Valve/cstrike/de_aztec0024.bmp
P.S. Proszę o uzupelnienie xp jesli to mozliwe tylko do ludzmi bo wszystkie inne sie zgadzaja:)
@Shout - jeżeli po napisaniu "/changerace" wyskoczył Ci bug nie wpisuj jeszcze raz "/changerace" i nie próbuj zmieniać w tym momencie rasy , zrób np. reconnecta i rasa powinna się zmienić - sorki za offtop , chciałem to wyjaśnić w tym temacie aby przestrzec następnych.
A ten lag to właśnie jest po wpisaniu "/changerace" i po lagu wyskakuje error PO KTÓRYM NIE PRÓBOWAĆ ZMIENIAĆ RASY.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum