Post numer: #1Wysłany: 2009-12-10, 12:05 odblokowanie broni
Siemka. Zastanawiam się ciągle dlaczego w ogóle jest zablokowana na ffa autokampa i tarcza... przecież to chore bo autokampa z tt to normalna bron a tarcza to już w ogóle ... tylko jakiś bot nie potrafiłby zabić przeciwnika z tarcza.
Prosił bym o przywrócenie tych broni i liczę na poparcie!!! bo jak nie to was bele karał kulka co rundę :D hehe
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Ostatnio zmieniony przez ZaKuBaKu 2009-12-10, 12:28, w całości zmieniany 1 raz
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Siemka. Zastanawiam się ciągle dlaczego w ogóle jest zablokowana na ffa autokampa i tarcza... przecież to chore bo autokampa z tt to normalna bron a tarcza to już w ogóle ... tylko jakiś bot nie potrafiłby zabić przeciwnika z tarcza.
Prosił bym o przywrócenie tych broni i liczę na poparcie!!! bo jak nie to was bele karał kulka co rundę :D hehe
Autokampa to broń dla zer, i botów które tylko kampią sobie w jednym miejscu. Co do tarczy się nie wypowiadam. Odblokujcie to ci pokaże ZaKu czy tak łatwo da rade zabić.
Zastanawiam się co do tego mają gracze diablo, war3 i zombie ? hęę ?
A co do broni jak ci za nimi tęskno to idź na jakieś bociarskie ffa/diablo i się pobaw
Oczywiście jestem za tym żeby nie odblokowywać
Jakos w wakacje byl ten temat poruszany i wybraliscie aby zablokowac te bronie. Mysle ze jeszcze zbyl malo czasu minelo zeby juz zakladac temat z propozycja odblokowania tych broni. Mysle ze na wiosne : )
jak sie dobierze 3 pro gejmerów z tarczami to nie jest wesoło
to najlepiej zrobic tak ze tylko jedna bron dostepna dla wszystkich i spoko... kazdy by gral to sama bronia i by placzu nie bylo ze ktos mnie zabil bo ja mialem glocka a on ak... ooo albo rekrutacje wpuszczania na serwa zrobmy i nie wpuszczajmy lepszych czy gorszych tylko wszystkich na rownym poziomie... to bedzie najlepsze bo nikt nie bedzie plakal... zal... bron to bron! kampi ci z autokampa???? to nie idz do niego! wycofaj sie! - proste!!!!! idzie do ciebie z tarcza??? nie idz na niego i nie wal w klate tylko pod tarcze!!! skoro takie udogodnienia chcecie to moze dajmy jeszcze pokazywanie obrazen zadanych przeciwnikowi itp tak sobie ulatwiacie a wymuszenia nie ma i z tego placzu ze 95% serwa gra na interpach z "du.." nikt nic nie robi! rownie dobrze wiekszosc graczy moze za siebie strzelac i im banie wchodza.
dajmy jeszcze anty rasz i spoko... terro bedzie stalo na strefie raszu i bilo ct ktorzy maja dosyc czekania na te kampy... ogarnac sie
maxi co do twojego pytania co maja do tego admini innych serwow to nie trudno sie domyslec ze tez pewnie graja duzo na ffa (przynajmniej mi nie jest trudno sie domyslec) a skoro juz tak mowisz to co tobie do tego skoro wpadasz na serwa raz na tydzien zapytac "kto gra mixa??"
nie udzielaj sie jak nie zajmujesz sie gra na ffa
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Ostatnio zmieniony przez ZaKuBaKu 2009-12-11, 12:46, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum