Post numer: #1Wysłany: 2009-03-12, 19:46 Obcokrajowce!!!!!!!!!!!!!!!
Witam.
Chciałbym poruszyć temat o "Obcokrajowcach"
Chodzi mi oto że: nie znają polskiego i dra się do mikro jak dzieci, blokują aby mieć fragi
To nawet niema sensu dziś jak grałem 12.03.09r. przyszedł "Leon"-rusek i psuł cała zabawa używał SH-Speedhacka , Aima i grać się nie dało się grać przeszkadzał innym blokując ich oraz dawał się zarazić żeby sobie ponabijać fragi....
1. Ja jestem przeciwny, ponieważ i w polsce znajdują sie takie dzieci, np Nomak A o do obcokrajowcow to postaraj sie do nich zagadac po angielsku, mi nawet calkeim dobrze idzi chociasz mam 2 z angola a kolo mnie straszy ze nie zdam. :P
2. Skoro blokuja i lamia regulamin to obowiazuja ich takie same zasady jak nas,
3. Jak uwazasz mieloi by to admini robic ?? Jak by ich nie bylo.
Przeciw
#
Avro napisał/a:
Z ruskiem :Xal9va da się lepiej zagrać niż z tobą havok no ale :/
Również z d1p.
A jesazcze dodam, iż na ten serwer wpadaja najczesciej ruski, albo jacys inynni slowianie, wiec jezyki mamy podobne, dlatego jest nam latwiej.
Niektórym to już się w głowach poprzewracało, co Ci szkodzi taki obcokrajowiec ? to jest taki sam gracz jak Ty tylko że nie gada po Polsku. Jesli używał wspomagaczy a nie było admina to wejdź na spec nagraj go i zrób zdjęcie IP i wrzuć na forum. Co do blokowania i wydzierania się do mikro bez admina nic nie poradzisz, możesz tylko zmutować go i grzecznie napisać po angielsku żeby Cię nie blokował.
Ja na nie, każdy ma prawo grać na serwerach nie zależnie od rasy/narodowości/płci. Jak używają dopalaczy to demko i screen z ip wstaw na forum i banik poleci.
rasista :(
kazdy moze grac gdzie chce i kiedy chce, byle uczciwie
a to ze blokuja i dra sie do micro to robia to jak kazdy, polowa polakow ktorzy graja sa jeszcze gorsi ...
temat w ogole do banki :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum