Nr Użytkownika: 3529 Wiek: 17 Dołączył: 25 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 198 Skąd: Wejherowo
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-25, 22:17 nowy punkt w regulaminie
powinno się dawać bana za reconnect'a po tym jak ktos stracil gravitacje . Jak ma się kupioną gravitacje i po zabiciu sie zrobi ktos reconnecta dostaje sie z powrotem 16000 tyś
Ostatnio zmieniony przez Naruto the best 2009-08-25, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
ale jak ktos nie gral na servie i wejdzie to pisze ze tez uzyl reconecta wiec za nic mozna dostac bana NIE i mysle ze temat powinien zostac zamkniety ;p
ale jak ktos nie gral na servie i wejdzie to pisze ze tez uzyl reconecta
Nie widzisz, co pisze Naruto? Ban powinien być nie za reca, ale za to, gdy ktoś stracił gravity i wtedy zrobił reca. Skoro admini widzą jak ktoś spamuje, buguje, to i takie coś zobaczą. Bo póki co nawet oni czasem tak robią. Dla mnie tu nie powinno być nawet głosowania, bo to przecież oczywiste, że za wykorzystytwanie błędu pluginu powinien być ban.
Ostatnio zmieniony przez Mattirab 2009-08-26, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Mieszko ale to widzisz jak ktoś robi recconecta, i to jest nie fair, a poza tym jest już w regulaminie by Nomak & Wiechu jest, że za to ban na godzinę więc... Ja jestem oczywiście na tak... Bo macie racje recconect factures jest trochę walnięte i czasami ci daje staty jak cie nie było na serwie ale ja (nie wiem jak ty Mieszko) widze że ktoś zrobił recconecta...
NJEEEEEE!!!! bo np w moim przypadku Internet sie rozlacza na 1sec - 2 sec (często jak jestem w tt :() i pisze ze robie recconecta wogle moglibyscie usunąc to ze zwraca kase i staty byłby spokoj bo miałbym siebie banowac zato ze mi sie net wylaczyl? głupota!
NJEEEEEE!!!! bo np w moim przypadku Internet sie rozlacza na 1sec - 2 sec (często jak jestem w tt :() i pisze ze robie recconecta wogle moglibyscie usunąc to ze zwraca kase i staty byłby spokoj bo miałbym siebie banowac zato ze mi sie net wylaczyl? głupota!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum