Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2007-10-27, 18:03 Nowy Admin FFA
Zagłosujcie w ankiecie i napiszcie swoje zdanie o kandydacie na którego głosowaliście.
Jeśli chcecie dać szansę dla 2 osób, by później wybrać tego jednego który z nami zostanie. Napiszcie dlaczego głosujecie na tych dwóch nie innych kandydatów.
Dodatkowo chcę byście przydzielili punkty dla tych osób.
5 pkt. - dla tego najlepszego
3 pkt. - dla tego 2giego
1 pkt - dla tego który może i się nadaje ale jest 2 lepszych.
głosowanie wygląda mniej więcej tak :
Kod:
Głosujemy a ankiecie ->
Piszemy :
Głosuję na xxxx dlatego, że :
Głosuję na yyyy dlatego, że :
Punktuję kandydatów następująco :
5 pkt dla xxxx
3 pkt dla yyyy
1 pkt dla zzzz
Swoje dodatkowe sugestie :
Pozdrawiam
##########################################
Osoby które powinny oddać głos :
+ anr
+ J Jurek.
+ fueryon
+ duch
+ grzmotek
+ KM
+ LuckyLuke
+ MoMo
+ Ndzl
+ prw
+ Skiller
+ Sorrand
Zagłosowało : 12 z 12
Do zakończenia głosowania : 0 głosów
Aktualna punktacja :
1. VixeN z ( 56 ) punktami.
2. Phi z ( 34 ) punktami.
3. 3^k z ( 6 ) punktami.
Głosuję na Vixena dlatego, że : to jest Malakas a on jest wporzadku znam go dosc długo i niczym mi nie podpadł,niczego zlego nie zrobil na serwerze no i zawsze mi mowil kto co zrobil hahaha takie małe chodzace zaplecze wiadomosci których mi dostarczal jak nie bylo zadnego admina na serku;]
Głosuję na 3^k dlatego, że : jest zaraz druga osoba pozytwna na tym serwerze i jest chyba najstarszy z pozostałych kandydatów na admina co moim zdaniem sie bardzo liczy!!!
5 pkt dla Vixen
3 pkt dla 3^k
1 pkt dla kosi
Głosuję na vixena dlatego, że : że jest najstarszy i obcykany w sprawach @
Głosuję na phi dlatego, że : wiek ma mały , ale mysle ze mambarasu nie narobi^^
5 pkt dla vixen
3 pkt dla phi
1 pkt dla kosi
Głosuję na VixeN dlatego, że : Nigdy nikomu nie podpadł, jest raczej ustatkowany, odkąd u nas gra nie było na niego ani jednej skargi.
Głosuję na phi dlatego, że : Informuje mnie na bieżąco o wszystkim, dzwoni jak padnie serwer i kręci się ciągle przy serwerze zawsze wie gdzie co i jak :D
5 pkt dla VixeN
3 pkt dla Phi
1 pkt dla Haxor
Głosuję na vixena dlatego, że : Gra na serwie juz od jakiegos czasu i nie przypominam sobie zeby komus podpadl i wogole wedlug mnie da sobie rade.A pozatym to jeszcze wczeniej widac bylo jak pracowal, nagrywal demka cziterom jak @ nie bylo na serwie i widac ze sie stara.
Głosuję na phi dlatego, że : z pozostalych to jego najbardziej znam z serwa i mysle ze da obie rade ;)
5 pkt dla vixen
3 pkt dla phi
1 pkt dla 3^k
Głosuję na Vixena dlatego, że : wiek ma odpowiedni. Zachowanie ok. Zrównoważony. No jest w sam raz na admina.
Głosuję na phi dlatego, że : ciężko by mi było pozytywnie ocenić resztę, aczkolwiek phi.. no nie pamiętam jego zachowania kiedyś, nie wiem czy teraz się zmienił.
5 pkt dla Vixen
3 pkt dla phi
1 pkt dla 3^k
Głosuję na phi dlatego że choć ma mało lat to moim zdaniem jest bardzo dobrze ogarnięty w sprawach adminowania a na servie zawsze miły do pogadanki i skargi nigdy na niego nie słyszałem.
Głosuję na Vixena dlatego że no w sumie wiek ma odpowiedni do bycia adminem ale i zawsze widać ze 1 na servie jest ogólnie skargi na niego nie słyszałem.
Punktuję kandydatów następująco:
5 pkt dla phi
3 pkt dla Vixena
1 pkt dla Kosi
Głosuję na Vixena dlatego, że : tak jak pisali poprzednicy wiek i doswiadczenie
Głosuję na phi dlatego, że : B.czesto gra na srv i swoja postawa nie budzi zastrzeżeń
5 pkt dla Vixen
3 pkt dla phi
1 pkt dla 3^k
Głosuje na Phi ponieważ nigdy dla mnie nie podpadł , i nie słyszałem żeby komuś też :P .
Głosuje na Vixena bo indywidualnie nic nie mam do nie go ale nie uważam go za godnego admina choćby dlatego ze jak siedze na tau na innych nickach niż duch to chłopak pokazuje swoje 2 ja !! np : jak wejdzie na serva jakaś nowa osoba i nie wie ze przez napisanie slowa "plebania" dostaje sie bana to on nakłania ta owa osobie na zbanowanie siebie , nie jest to sprawiedliwe a jak ja juz sie ujawnię to pisze o Boże znowu duch przyszedl xD ( mi to zwisa ze tak mowi , ale kiedys nie bedzie )
Punkty kandydatów następująco :
5 pkt Phi
3 pkt Vixen
1 pkt Kosi ( choc to chyba z litosci do niego )
Ps: mam z tego swiadomosć ze moje glosy i tak nic nie zmienia zobaczymy co z tego bedzie xD
Głosuję na Vixena dlatego, że : Wszystko chyba zostało powiedziane. Wiek, doświadczenie, zaangażowanie, bezkonfliktowość i ogólne dobre usposobienie. Sympatyczny człowiek. :)
nikogo poza tym chyba nie widzę jako naprawdę dobrego admina.
5 pkt dla Vixen
3 pkt dla phi
1 pkt dla kosi
Swoje dodatkowe sugestie : szanse możnaby dać kosiemu i phi, ale to pozostawiam na później, a i tak nie wiem kogo zapunktować najpierw.
//[edit] punkty dalsze to tylko wypełniacz, na specjalne życzenie...
Głosuję na VixeN dlatego, że : Chłopak odpowiedni , jak dobrze pamiętam nie było na niego żadnej skargi i z tego co on do mnie pisze na GG to chłopak ma Pojęcie o cs' ")
5 pkt dla VixeN
3 pkt dla Phi
1 pkt dla Haxor
Swoje dodatkowe sugestie : Wydaje mi sie ze ON tylko Nadaje sie żeby dojść do Grona !!
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum