1. Skrytka - ale wyłączyłem bo modele się sypały
2. Molotov - wkurza niemiłosiernie ten panel co runda.
3. Nowe mapy - z propozycji
4. Nominacje - co by było bardziej " fun " i " trendy "
5. Kaza za zabicie ( nóż, HS, granat )
6. Minetrap - granat jako mina, trzeba użyć komendy ( ale chyba nie działa, gdy jest mod Molotov )
Któryś plugin resetuje serwer - albo mi się zdaje, pograjcie i zobaczcie czy nie ma padów systemu serwera co jakiś czas.
No molotow wkurza to zapytanie po kazdej rundzie, a pozatym jak sie wybierze ze nie chce sie kupic molotowa to mi kupuje pancerz w ct , a w terro chyba defendera...Reset byl na estate , ale nie wiem pod czego , jakos tuz przed votem na mapy
własnie ja tez to przed chwila zauwazylem. Gdy wbijam na steam to serwer jest off , 20 sec i dziala , znowu wbijam przez steam serw off i tak w kolko
@edit
nie da sie grac co 10 min resety , jak ktos wbija przez steam to kraszuje serwa , tak mi sie zdaje
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-05-15, 15:33, w całości zmieniany 3 razy
ale ten koktajl jest do bani jak dla mnie a na servie grac sie nie da ciagle dust2 bo sa resety serva.... a mina i skrzynka to ne wiem a zapomnialem spr czy jest kasa za hs lub kose
Zrobiły się lagi na serwerze, koktajl bez sensu, ja na to nie głosowałem, nominacje to ciągle gramy to samo, pasowałoby zwiększyć limit, bo tylko 4 mapy i znowu gramy dd2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum