Post numer: #1Wysłany: 2010-01-16, 22:06 NOWE OPCJE !!!!!!!!!!!
sry ale musze
nie bawic sie debile nowymi opcjami na forum
nie po to jest dodane zeby downa z siebie robic i wchodzic specjalnie na profile innych
zawody sobie zrobiliscie kto wiecej wejdzie ?
kupcie mozgi boze
i nie szalec bo beda warny
A ty się nie baw opcją "Zbanuj post" jak zrobiłeś to w przypadku tematu z publikacją serwera, zamiast go skasować
Kod:
nie bawic sie debile nowymi opcjami na forum
nie po to jest dodane zeby downa z siebie robic i wchodzic specjalnie na profile innych
Jestem debilem aaaaaa. Mateusz wyluzuj boże, sam pisałeś posty typu "Jest silny bo je Monte", a teraz masz pretensje, że se jaja robimy. Poza tym skoro takie opcję zostały dodane to czemu mamy ich nie używać. To grzech jakiś?
Sami walicie głupie komentarze na kontach steam znajomych z predem, sharpem, ale tam to już wolno i to jest fajne nie?
Ps : Nie obrażaj ludzi z zespołem downa :/
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-01-17, 22:22, w całości zmieniany 2 razy
zreszta wy mieliscie pretensje ze nie mozna tu pozartowac i wprowadzic luzu to macie !
Owszem. Bardzo pana przepraszam za moje nieprawidłowe zachowanie względem pańskiej osoby, oraz niepoprawne i negatywne ustosunkowanie się do pańskich intencji. Zapewniam, że tego typu sytuacja się już nie powtórzy.
idzcie sie kłócić ci GG albo nasza-klase ;P bo ten temat do tego nie służy ;]
//Dante
Synek, a ty po co się wtrącasz? Masz coś mądrego do powiedzenia? Poza tym ja się z MAKSIM nie kłóciłem po pierwsze, co najwyżej prowadziłem dyskusję...
Mi to wyglada na kłótnie ;] i jakos nie zauwazylem zeby twoje posty wniosly cos do tematu wiec prosze Cie nie mow mi ze ja pisze bez sensu ;]
//Dante
Ty chyba nie wiesz jak kłótnia wygląda. Twoje posty są za to bardzo wartościowe, nie ma co. Zamiast tamtego edytnąć to kolejnego piszesz. Tylko pogratulować.
Dlaczego wjeżdzacie na ludzi, że biją sobie posty i niepotrzebnie spamują itd. a sami brednie wypisujecie publicznie :P ? Z tego tematu robicie drugie SB, to tam równie inteligentne rozmowy prowadzicie. A sobie zakładajcie tematy podobnej treści, nie mi to oceniać, jednakże warto zapamiętać ten temat w razie, gdyby się dostało warna za spam albo zakładanie głupich tematów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum