Mogło by trochę urozmaicić grę nie tylko dzieciom takim jak Ali,że przy ciosie mlaska
Problem mieliby ci co nie pobierali by stąd paczek modelów,musieliby ssać dosyć długo...
Można by dać,żeby inni gracze wyrazili opinnie.
Jak dla mnie modele zombie są dobre więc jestem za.
Modeli rąk nie trzeba zmieniać.
A co do modeli ludzi to jestem za. Bo te modele mają czarne ubrania i lepiej będą się maskować przed zombiakami ^^.
No modele są spoko sczegolnie ludzi. Ludzie są w unifoormach Korporacji Umbrella-Parasol . Zombie też fajne a szczególnie dobre ponieważ większość modeli ludzi i zombi pochodzi z filmu Resident Evil i to by bardzo spodobalo sie graczom (w tym takze mi) JESTEM NA DUŻE TAK !
Edit
Mam pytanie jak pobałem modele to jak je podmienić ?
Wiem ze to trzeba do csstrike/models i tak robie ale tam jest artic a jak sa te nowa to tylkopisze umberlla itp. i niewiem ktore za ktore podeminiac :( Możecie pomoc ???
Zeby teraz to dzialalo, kazdy kto raz gral na jakimkolwiek BH musialby usunac folder ze starymi modelami.
Poza tym kolejne 10min albo i wiecej sciagania dla kilku modeli? To odstraszy tylko nowych graczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum