Post numer: #1Wysłany: 2010-01-02, 00:30 Nowe mapy...
Są 3 dusty2, 2 azteki, mogą być 3 westwoody (n/c), dlaczego miałoby nie być 2 ofisów? Na ofisie zawsze gra jest bardzo szybka i przyjemna (ktoś tak nie uważa? :D). Na pierwszy rzut oka poniżej proponowany office nie różni się niczym od cs_office oprócz trybu i rozmieszczenia teamów. Ale wystarczy, że zdradzę, że można wchodzić w drzwi itp... i od razu mapa nabiera rumienców. Jest bardzo dużo zakamarków :). Teraz wg formularza, który wręcz uwielbiam:
Witam mam dla was do zaoferowania Ciekawą mapę.
Mapa nazywa się : de_office_lethal
Maksymalna ilość graczy na mapie to : pewnie tyle co na zwykłym ofisie
Tryb mapy to : de_
Określam mapę na : 666/666
Moim zdaniem warto dodać mapę bo: Jest elegancka i już.
Dziękuję za uwagę.
Drugą mapą jest mapa w stylu escape (pamiętacie es_antfarm? :>). Terroryści muszą uciec z puszczy. Mapa ma niesamowity klimat, a przy tym nie jest zbyt duża. Idealna na zimowe wieczory :D. Proponowałem ją kiedyś Momosiowi, ale nie skomentował jej, ani nie przyjął. Zaproponuję więc Wam (bardzo lubię mapy es_, a rzadko mam okazję na nich grać. Może i Wy je polubicie :D).
Witam mam dla was do zaoferowania Ciekawą mapę.
Mapa nazywa się : es_columbia
Maksymalna ilość graczy na mapie to : nie mam pojęcia (trzeba by było dekompilować by sprawdzić :P)
Tryb mapy to : es_
Określam mapę na : 1/1 :D
No to tak. Co do pierwszej mapy jak najbardziej. Klasyczny office jest jedną z najczęściej granych i najbardziej lubianych map na serwerze. Rozgrywka bomb/defuse zawsze była według mnie bardziej atrakcyjna od hostage/rescue. Czasem się nie chce iść po hostów. Ale podkładanie paki to już coś innego, prawda? :p
Co do columbi to nie sądzę, żeby mapa escape sprawdziła się na bf2. Kiedyś była jakiś tam epizodzik z mapą escape, ale szybko mapa trafiła do kosza z tego co pamiętam.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Tak office jak najbardziej lubiana i czesto grana mapa na serwerach,ale co do escape? To chyba nie pomyslales mapy escape to bardziej na zombie.Wiec 1--TAK 2--Nie
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ci co się wypowiadają, że mapy es_ nadają się tylko na zombie.
Raz, wytłumaczcie dlaczego.
Dwa, graliście na takich w ogóle kiedyś?
Trzy, czemu ja na przykład nie widziałem na żadnym serwerze zombie mod mapy es_ (i w ogóle gdziekolwiek takie ciężko spotkać)?
pewnie ze tak na obie.
tylko zeby nie bylo jak na stalingradzie ze polowe zabije na respie .
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum