ej clzowieku wez moglbys chociaz nieplagiatowac innych prac ? postarales sie widze skopiowales 90% logow od innych i 2 przerobile (dodales cos o TAU) zenada
hmmm.... Brzeszczo[t] nie interesuje mnie to co ty piszesz ^^ Nigdy nic nie doceniasz tylko kazdego krytykujesz ^^ Ty nic oprocz tego nie potafisz zrobic sooory zapomnialem ^^ Cziterze ^^
Kolo nie tu niekrytykuje tylko ten temat powinien byc zamkniety ! KOPIUJESZ CZYJES PRACE I MYSLISZ ZE KTOS CI UWIEZY ? ! wejdz w google --> graika i znajde tam wszystkie twoje "dziela" mistrzu ...
1. Zawsze rób coś SAMEMU !! ( to wszystko chyba gary mod do CSS ;f )
2. Które z tych obrazków ( chociaż 1 podaj ... ) nadaje się wg Ciebie na logo.
3. Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj SAM w ps'ie...
4. Wybacz, ale śmiem twierdzić, BA! Jestem przekonany, że anaruku wie o niebo więcej niż ty w tych sprawach i temat jest zakończony, bo na Twoje możliwości, nawet jakbyś się mocno postarał, to nie dorównają jeszcze anarowi.
dodam tylko ze w pracach ktore cos dodales to jest czcionka na bialym tle i chyba nic wiecej czyli rownie dobrze moglby to zrobic KAZDY nawet w paincie :O. Kopiujesz "loga" od innych i nawet rozmiaru na logo nie dasz pff.
Jak dla mnie to tak upadasz...
brzeszczot moglby to zrobic i bym sie nie zdziwil gdyby zrobil to lepiej...
ahahha zal.pl ty h2o nie zrobiles niczego ^^ dopiero zaczynam ale nie bede pokazywal tego co robie bo siedze w grafice dopiero 2 tygodnie i proste ze nie bede taki anr.
szczotek zapomnialem dodac " Nawet Brzeszczot " haxor specjalnie dla ciebie sciagne dzis PSa
i chocby nie wiem jakie to by bylo obzydliwe nie znize sie do twojego poziomu wstawienia nie swoich prac na forum do ocenienie . Chcesz mi wcisnac ze to sa twoje prace.
pozniej
Cytat:
dopiero zaczynam ale nie bede pokazywal tego co robie bo siedze w grafice dopiero 2 tygodnie i proste ze nie bede taki anr.
przyznajesz sie do tego.
TO WYTLUMACZ MI PROSZE
po co byly dwa topici dotyczace "twoich" prac skoro nie chcesz ich wstawiac ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum