Post numer: #1Wysłany: 2009-10-27, 23:39 Nokia 6500 slide
chętnie opyle komuś nokie 6500 slide
telefon posiada oryginalne opakowanie, dorzuce ładowarke , gwarancje, jakies kabelki do podłączenia pod telewizor
nokia jest w sieci plus , nie jest uszkodzona , hm... lekko porysowana (obudowa tylnia) , ekran nie tkniety
telefon posiada kilka bajerów ^^ : odtwrzacz mp3 , aparat 3.2 , kolorowy wyświetlacz :) , blutuf, irda , sms , mms , a reszte sobie obczajcie w internecie ...
chciałbym otrzymać za ten telefon 800 zł , ale wiem ze to nie realne, dlatego też sugerowana cena to 350 zł hm... ale jestem w stanie sie potargowac !
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
za 350 ?przemysle ale za 800 ci moge sprzedac samsunga omnie z nawigacja gps i wgrana automapa ktora kosztuje troche wiecej niz Twoj tel :D
polecam ;D
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
POMOGŁEM?? DAJ PLUSIK : )
Ostatnio zmieniony przez pajo1968 2009-10-30, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
na telefonie automapa jest wgrana . w niemczech byla wgrywana ale w zupelnosci po polsku.
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum