Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ichi, no

Przesunięty przez: anr
2008-03-10, 13:01
no.ichi
Autor Wiadomość
Gracz : Szuuter 
Ranga : Gość

Nr Użytkownika: 205
Tematy: 0
 Post numer: #1  Wysłany: 2007-12-18, 17:38   no.ichi

na starcie mozna usunac te konto juz zalozylem je tylko po to zeby napisac ta skarge na admina ffa2 no.ichi

Od razu mowie nie mieszajmy serwera i gry do forum ..

gralem sobie wczoraj na ffa2 i bylo spoko byla nuda wiec puszczalem muze i jak zrobilem off kazdy pisal wlacz,wlacz to wlaczalem i ok wpadl ichi i dal mi gaga po czym po1m od gagowal to myslalem ze godzi sie na puszczanie muzy puszczam i patrze dostalem bana byla tam jakas 5 myslalem ze to na 5 minut ale do teraz nie moge wejsc na serw dostalem perma za puszczanie muzy? smiech na sali do teraz ban nie zostal zdjety ale perm za muzyke.!!!!
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : fueryon 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 22
 Post numer: #2  Wysłany: 2007-12-18, 17:43   

Po pierwsze, nieprawidłowo złożona skarga, Po drugie - kolejne konto więc ban, a po trzecie:

Z Regulaminu Serwera napisał/a:
7. Zabrania się nadużywania mikrofonów. Tzn. nie wolno prowadzić rozmów nie związanych z grą, aktualną sytuacją panującą w grze (czyli zabrania się tekstów w stylu:- „co kupiłeś xxx, bo ja mam emke..” –„yyy mnie nie stać było na emke, ale mam mp5..”), ponadto zabrania się śpiewania (nie dotyczy to, gdy jest się „DEAD”), zabrania się krzyczenia. To samo tyczy się puszczania muzyki na serwerze w trakcie gry i po śmierci.

Z Regulaminu serwera napisał/a:
8. Trzykrotne ukaranie gracza za jakiekolwiek przewinienie grozi Banem dożywotnim ! .

Nie wiem czy dał perma, ale wg. regulaminu miał pełne prawo. Jak nie czytasz - Twoja strata. Po prostu nie pograsz.

Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : Kintoki 
Ranga : FPS-Player

Nr Użytkownika: 138
 Post numer: #3  Wysłany: 2007-12-18, 18:46   

Pozwolilem sobie otworzyc ten temat i wyjasnic ta sprawe.

Shooter dostal perma wczoraj odemnie mozna powiedziec, ze przez przypadek. Co wcale nie oznacza, ze nie chcialem dac bana. Perm wyszedl przez moja nie uwage w wpisywaniu komendy w konsoli i przez to, ze pozniej ja jeszcze poprawilem, poniewaz jak sie okazalo Shooter zanim dostal bana zdolal zmienic nick.

Podjecie decyzji co do bana bylo wedlug mnie jak najbardziej sluszne. Jedynie ta moja pomylka, ze zamiast bana na 5min dostal perma.

Gralem sobie spokojnie na serverze, wraz z M_T Shooterem i kilkoma innymi graczami. Jak kazdy wie na awp_india jest mozliwosc uslyszenia Voicerecorda przeciwnika zarowno podczas gry jak i po smierci. Moze innym z druzyny Shootera i M_T nie przeszkadzalo to, ze gracz ten puszczal na caly regulator jakas piosenke mp3. Lecz mi tak i to bardzo. Z poczatku probowalem to zalatwic w mily sposob dajac ostrzezenie slowne Shooterowi. Uspokoil sie na jakies pare sekund poczym znowu w moich czulych sluchawkach uslyszalem to "rzempolenie". Postanowilem dac mu gaga na minute. Nastepnie zgodnie z moim wczesniejszym postanowieniem odgagowalem (w ten sposob chcialem dac mu szanse do skomentowanie mojego posuniecia i miec nadzieje ze juz sie uspokoi) Jednak dalej nie pomoglo pomimo tego ze muzyka z jego strony nadal leciala zmiana nicku na "Zal mi Cie" przemowila sama za siebie.

Nie rozumiem jego dzisiejszej bulwersacji na gg i stawiania oporu z podaniem ip. Bo jak wiadomo, majac sam nick gracza nie odbanuje.
Cytat:
Ja 17:52:45
podaj ip
shooter 17:53:35
sam se znajdz ip cos jeszcze moze cie przeprosic
Ja 17:54:24
Nie odbanuje cie po nicku. <lol>
shooter 17:54:42
szczerze jebie mnie to jak to zrobisz

IP zapozyczylem dzieki komunikatorowi gg i w ten sposob dostal odbanowalem. Sadze, ze nie ma powodu do Ciagniecia dalej tej sprawy. Temat zamykam, a shootera jeszcze raz przepraszam!

Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
4 no.ichi
no.ichi dla kotka
LoCk zrobil mi screny a ja nie moge ich znales i jestem zban
ZM plugin- Rozwiazanie problemu kampiacych Zombie.
Counter Strike 1.6 NonSteam-Jakie patche zainstalować?
Pytanie do mister siw3x'a i takich kilku z Source [FFA2]
Ocena urody Pieknych Kobiet
no.Ichi, Fearo | admin
dostane w koncu Ub??? Ile moge sie wszystkich prosic?Adek^_^
No.ichi vel Fearo

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi